[VIDEO] Toni Družeta kreće u izbornu utrku za načelnika Lovrana kao nezavisni kandidat

— Nadam se da ćete u meni prepoznati jednoga od vas, osobu koja se nudi da nađemo zajedno rješenja za vaše probleme i realiziramo sve kvalitetne prijedloge za nove vrijednosti općine i njihovih stanovnika, istaknuo je Družeta.

Lovran – Nakon Opatije i Matulja i Lovran se pomalo predizborno budi, a nakon jučerašnje najave SDP-a da kreću u izbornu utrku s kandidatkinjom za načelnicu Senkom Baruškom, svoju kandidaturu najavio je i Toni Družeta koji će kao nezavisni kandidat pokušati preuzeti načelničku funkciju Bojanu Simoniču.

— Nastavit ću raditi na projektima koji su u tijeku kao što su novi Društveni dom na Lokvi, proširenje groblja, uređenje Društvenog doma u Lignju, potvrda etnografske zbirke u Lignju, ali i na novim vrijednostima razvoja općine poput nove stambene i turističke zone te socijalne, društvene i sportske projekte koji su nam nužno potrebni, istaknuo je Toni Družeta na tiskovnoj konferenciji te poručio da u izbornu utrku kreće sa sloganom ‘Načelnik dostupan svima’.

– Kao zamjenik načelnika sam bio, i jesam, radnik, a sad želim biti i načelnik dostupan svima! Znam što sam radio i kako sam radio, te kako raditi bolje i kvalitetnije. U 17 godina političkog rada, od mladenačkih ideja “samo mijenjati” do političke zrelosti da “treba promjena” koja ima smisla. S idejom, argumentima i ljudima koji to žele i mogu odraditi. Svoje političko iskustvo skupljao sam kroz angažman u mjesnom odboru, potom kao općinski vijećnik i danas kao još uvijek zamjenik načelnika. One promjene koje ja donosim nisu i neće biti prazna obećanja, floskule i parole. U ovom kraju živim sa svima vama oduvijek i vrlo dobro znam što vam smeta, jer to smeta i meni, budite sigurni u to, istaknuo je Družeta te pozvao sugrađane da zajednički kreiraju Lovran.

— Zbog spleta životnih okolnosti naučio sam pitati pomoć, s tim iskustvom znam kako je i pružiti. Moj rad i djela u Stožeru civilne zaštite kao i sudjelovanje u akcijama za potresom uništenu Banovinu govore više od riječi. Živimo u posebnom vremenu koje ne želim zvati novo normalno, ali ono je tu i pozivam vas da krenemo zajedno stvarati nove vrijednosti. Nadam se da ćete u meni prepoznati jednoga od vas, osobu koja se nudi da nađemo zajedno rješenja za vaše probleme i realiziramo sve kvalitetne prijedloge za nove vrijednosti općine i njihovih stanovnika.

Što je sve poručio Družeta provjerite u priloženom videu…

error: Content is protected !!