VIDEO: Travel info Croatia 2010.

travel_info_cro_smVolosko – Prvi sveobuhvatni katalog turističke ponude Hrvatske pod nazivom – ‘Travel info Croatia 2010.‘, kao posebno izdanje časopisa Turizam info, već je nekoliko dana u prodaji.
Katalog ‘Travel info Croatia’ prva je i jedina publikacija sa sustavnim popisom smještajnih objekata i gastronomije cijele Hrvatske.
Cijelu priču, ‘iz prve ruke’ možete čuti u nastavku teksta, u kratkom video prilogu koji smo pripremili za vas.
– Cilj je ove publikacije, putnicima, ali i organizatorima putovanja pomoći da na najbolji način iskoriste posjet nekom gradu ili regiji, kroz jasne i sustavno organizirane informacije. Radi lakšeg snalaženja Hrvatska je podijeljena u četiri regije (Istra, Kvarner i Lika; Dalmacija; Središnja Hrvatska; Slavonija i Baranja), unutar kojih su gradovi raspoređeni abecednim redom.
Unutar gradova nalazi se popis smještenih objekata po vrsti i kategoriji uz informacije o sadržajima u ponudi, te popis restorana, gostionica i konoba. Dakle, radi se o priručniku kojega bi svaki putnik trebao imati u svome automobilu ili torbi, istaknuo je Adriano Požarić, glavni urednik kataloga.
‘Travel info Croatia’ sadrži popis 685 hotela, 250 vila, apartmana i pansiona, 1.128 restorana te 29 agroturizama. Također, dvadesetak stručnih suradnika i samih zaposlenika časopisa Turizam info tijekom 18 mjeseci obišlo je više od 250 restorana na području cijele Hrvatske, a 97 njih je ocijenjeno. Osim toga, katalog ‘Travel info Croatia’ preveden je na: engleski, njemački i talijanski jezik.
– Uz samu ocjenu kuhinje, ocjenjena je i vinska karta, te posebnost restorana, ovisno radi li se o tradicionalnoj kuhinji, ribljim specijalitetima, kreativnoj kuhinji ili je pak posebnost vlastita proizvodnja vina, rekao nam je Adriano Požarić, glavni urednik kataloga.
Cijena kataloga za Hrvatsku iznosi 139,00 kn (+ troškovi poštarine), dok će svi oni koji žive u inozemstvu morati izdvojiti 20 eura (+ troškovi poštarine), ali kupnjom ovog kataloga njihova investicija vrlo brzo će im se isplatiti.
Liburnija.net TV – Travel info Croatia @ Volosko

Ostale informacije i narudžbe možete potražiti na slijedećim kontaktima:
Info Lab d.o.o.
tel. +385 51 271 190
fax. +385 51 718 351
Online narudžba – klikni na link.
Nikola Cvjetović
Foto i video: Liburnija.net

error: Content is protected !!