VIDEO: Treći hrvatski festival klapa i mandolina @ Opatija

klapa_volosko1…ovogodišnje izdanje Festivala, okupit će deset klapa iz različitih dijelova Hrvatske…
…cijena ulaznice, za Treći festival klapa i mandolina, iznosi 50 kuna…

Opatija – Treći po redu, Hrvatski festival klapa i mandolina, u organizaciji Festivala Opatija i Hrvatskog festivala klapa i mandolina održati će se na Ljetnoj pozornici u Opatiji, ove nedjelje, 24. srpnja, s početkom u 21 sat.
Ovogodišnje izdanje Festivala, okupit će deset klapa iz različitih dijelova Hrvatske. Tako će publika imati prilike uživati u slijedećim klapama: Leut i Kontrada iz Zadra, klapa Bibinje iz Bibinja, klapa Volosko, Kampanel iz Zagreba, Fortica iz Šibenika, Kamen iz Kamena kod Splita, Kamik iz Kostrene, te klapa Opatija, dok će u revijalnom dijelu programa nastupiti riječki Putokazi, klapa Kanat iz Kostrene i književnik Jakša Fiamengo. U žiriju će sjediti eminentni glazbeni stručnjaci Nikola Buble (predsjednik), Mirna Marić, Duško Tambača, Milan Jakić, Ljuboslav Kuntarić i Ramiro Palmić.
Dan prije festivala, u subotu, 23. srpnja u Villi Angiolini će se u popodnevnim satima održati i tematski skup o klapama i mandolinama.
Ulaznice za ‘Treći hrvatski festival klapa i mandolina’ prodaju po cijeni od 50 kuna. Festival se održava u organizaciji Udruge Hrvatski festival klapa i mandolina i Ustanove Festival Opatija, a pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, HTZ-a, PGŽ-a i Grada Opatije
Klapa Volosko – Oči boje lavande

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!