VIDEO: Treš, treš, treš – kroejšn treš… @ Loop

liburnijanet_cro_trash…sjećate li se Anamarije, I.Bee, Kasandre, Senne M, Ilana Kabilja, Veline…
…dance je onovo in, a ako se trebate prisjetiti kako je to zvučalo poslušajte u nastavku – očekuje vas treš do treša, na treš…

Lovran – Loop nastavlja sa zanimljivim i nadasve interesantnim programom. Naime, nakon održanih koncerata Massima Savića i Zabranjenog pušenja te održanih raznih tuluma, ove subote očekuje vas nešto sasvim drugačije. Kroejšn treš 90s štala održati će se 27. studenog u klubu Loop u Lovranu.
A što vam organizatori poručuju pročitajte u nastavku teksta, naravno, u integralnom obliku…
Povodom čega je ovaj treš parti? Još nismo smislili, ali za kvalitetno druženje i zafrkanciju nam i ne treba neki poseban povod 😀
Rekreacija na dens floru započinje u 22 sata, a traje do ranih jutarnjih sati. Tko ne skine 5 kila, nije ništa napravio! Budući da Vesnu Mimicu tjeraju sa HRT-a, tko se obuče najsličnije najvećoj legendi aerobika iz emisije Dobro jutro Hrvatska dobije giabbe piće!
Naravno dress code vrijedi za sve, a to je što kričavije i što devedesetije moguće! Još malo pa će nas dijeliti cijelo desetljeće od tih genijalnih devedesetih, tako da nikad dosta blesiranja na tu temu!!
Ulaz iznosi 20 kn, a svi koji se obuku treš dobivaju i piće dobrodošlice!
Cro Music trash 90-te

Velina – Shery Shery

Senna M – Beba Malena

Ella – Iza Ponoći

Kasandra – Sladoled

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net