VIDEO U emisiji 11 manje kvarat pogledajte zanimljive priče iz našeg kraja koje smo snimili tijekom proteklog vikenda

Niz zanimljivih priloga koje su naši reporteri proteklog vikenda snimili diljem županije pogledajte u nastavku teksta… Dnevnu dozu zanimljivih vijesti iz našeg kraja gledajte svakodnevno u 10:45 sati na svim platformama regionalne mreže Novinet.hr.

Matulji – U današnjoj emisiji “11 manje kvarat” ugostili smo Slađanu Čolović, umjetničku voditeljicu udruge ‘Muzika u koracima’ i profesoricu gitare, ali i donijeli niz zanimljivih priloga koje su naši reporteri proteklog vikenda snimili diljem županije.

Bili smo na svečanom otkrivanju spomenika Vukovaru i vukovarskim žrtvama u Crikvenici, zatim popratili središnji program susjedstva Krk, jednog od 27 susjedstava EPK, ali i podružili se na Grobničko polju uz miris oktana. Također, u mjesecu studenom Društvo Naša djeca Opatija već tradicionalno obilježava datume važne za život naših najmlađih, a koji su to datumi i koje aktivnosti će se provoditi donosimo u prilogu. Ovih dana je povodom Martinja sve bilo u znaku vina. Na 16. Martinji pul Marčeji, ugledni kastavski vinar Dejan Rubeša apsolutni je pobjednik ovogodišnje smotre vina. Protekli vikend bio je u znaku županijskog nogometa. A naše ekipe ispratile su lokalne derbije između NK Matulji i NK Klana, te NK Lovran i NK Draga. Sve navedeno pogledajte u današnjem izdanju emisiju 11 manje kvarat.

Dnevnu dozu zanimljivih vijesti iz našeg kraja gledajte svakodnevno u 10:45 sati na svim platformama regionalne mreže Novinet.hr.

 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net