VIDEO Učenik generacije Dorian Jurešić novi je Kastavac mjeseca lipnja

Dorian je tijekom osnovnoškolskog obrazovanja sudjelovao na brojnim natjecanjima, od Klokana bez granica, Lidrana, matematike, geografije do likovnih natjecanja…, a u 8. razredu i iz kemije, biologije i engleskog jezika.

Kasta – Dorian Jurešić, učenik generacije u školskoj godini 2018/2019. OŠ “Milan Brozović” Kastav, proglašen je Kastavcem mjeseca lipnja. Dorian je tijekom osnovnoškolskog obrazovanja sudjelovao na brojnim natjecanjima, od Klokana bez granica, Lidrana, matematike, geografije do likovnih natjecanja…, a u 8. razredu i iz kemije, biologije i engleskog jezika.

Na matematičkom natjecanju Klokan bez granica pet je godina zaredom bio u 10 posto najboljih (od 2.-6.razreda). Većinu natjecanja na kojima je sudjelovao, završio je na županijskoj razini. Sportom se bavi od vrtićkih dana; prvo plivanjem, pa nogometom, rukometom, a sada je zaljubljenik u košarku. O Dorianu učiteljice i učitelji govore u superlativima što možete pogledati i u kratkom filmu o ovom uspješnom, darovitom, mladom čovjeku.

error: Content is protected !!