VIDEO Uživo na platformama regionalne mreže Novinet – Započelo emitiranje emisije ’11 manje kvarat’

Uz emisije posvećene nogometu, čakavskoj baštini, urbanoj glazbi, jazzu, djeci i mladima, vrhunac programa je svakodnevna mozaična informativna emisija “11 manje kvarat” koja svakog radnog dana u 10.45 sati predstavlja brojne zanimljive ljude i događaje iz našeg kraja.

Matulji – Nakon inauguracije večernjih emisija, od danas je na platformama mreže Novinet započelo emitiranje jutarnjeg programa uživo objedinjenog u emisiju 11 manje kvarat. Mozaična emisija koja donosi različite priče iz svih krajeva naše i susjednih županija s uključenjima živo donosi pregled najzanimljivijih priča po izboru urednika regionalnih portala PodUckun.net, Torpedo.media, Tunera.info i Bodulija.net te magazina Lanterna.news i Trend51.net.

Reporteri mreže Novinet javljaju se iz svih krajeva Primorsko-goranske županije, od Liburnije preko Rijeke do Crikvenice i kvarnerskih otoka. Osim priloga i javljanja uživo voditeljica emisije Lea Sečen Matošević ugostit će razne goste iz svih društvenih sfera, a u premjernoj emisiji gostovala je Eni Šebalj, dugogodišnja kulturna djelatnica, a posljednjih 11 godina i zamjenica općinskog načelnika zadužena za društvene djelatnosti.

Za kraj dodajmo da ponedjeljkom možete pogledati emisiju ‘Plavo-zelena liga‘ posvećenu regionalnom nogometu, utorkom ‘Ča bi reć’ u kojoj Rajka Jurdana Šepić promovira i njeguje naše drago ČA, srijedom Kristina Radovčić Kiki donosi novosti iz svijeta glazbe, četvrtkom se družimo uz ‘Mulariju’, a petkom u jazz i Brifing. Sve večernje emisije počinju u 20 sati.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net