VIDEO: Večer posvećena Raulu Cechu @ Kastav

raul_cech_sm…dokumentarni film “Priateli prijatelu” premijerno je izveden na matuljskom festivalu dokumentarnih filmova…

Kastav – Večeras, s početkom u 21 sat na Crekvini, održati će se prigodan program u spomen na Raula Cecha.
U večeri, koju su prijatelji i suradnici posvetili Raulu, biti će prikazan kratkometražni igrani film “Majugi 136”, zatim dokumentarni film “Priateli prijatelu” i na samom kraju moći ćete pogledati videospotove u kojima je Raul dao svoj doprinos, a kroz cijeli događaj vodit će vas ženska vokalna skupina “Yamas”.
Podsjetimo, film ‘Majugi 136’ snimljen je u rujnu 2010. godine, dok je montaža filma završena početkom 2011. godine, točnije, u ponedjeljak 21. veljače 2011. U filmu je glumila već provjerena ekipa Kastafskog pučkog teatra Meri i Raul Cech, Mirna Rubeša i Marijana Širola. Scenarij i režiju potpisuje Zoran Ventin, producentica i montažerka je Karmen Grgurina Ventin, dok je mr. sc. Branko Jani Kukurin napravio lekturu. U ulozi kamermana našli su se Karmen Grgurina Ventin i Zoran Ventin, tonac Matko Vrkić i šminkerica Nataša Grgurić dok je glazbu i tonsku obradu napravio Edvard Titlić.
Raul Cech – In memoriam by Art-film

Lady luna – Moja Bjondina

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!