VIDEO: Vedran Grgurić kandidat HDZ-a za načelnika općine Matulji

Majda Burić, Vedran Grgurić, Iva LEtina Džaja i IVana Bratović

Majda Burić, Vedran Grgurić, Iva LEtina Džaja i IVana Bratović

Vedran Grgurić bit će kandidat HDZ-a za općinskog načelnika na predstojećim lokalnim izborima, a kao zamjenici uz njega će se na listiću naći Ivana Bratović i Iva Letina Džaja.

hdz matulji vedran grguric ivana bratovic iva letina dzaja kandidati (4)

Matulji – Sinoć je u restoranu Istranka u Jurdanima predstavljen načelnički tim Hrvatske demokratske zajednice koji kreće u osvajanje izvršne vlasti u Općini Matulji, ali i aktualna saborska zastupnica i kandidatkinja za županicu Majda Burić.

Vedran Grgurić bit će kandidat HDZ-a za općinskog načelnika na predstojećim lokalnim izborima, a kao zamjenici uz njega će se na listiću naći Ivana Bratović i Iva Letina Džaja.

Četvero kandidata predstavilo se jučer javnosti, medijima, ali i članovima stranke i zainteresiranim građanima u ispunjenom prostoru bistroa Istranka.

Vedran Grgurić

Vedran Grgurić

– Moram se zahvaliti općinskom odboru koji mi je jednoglasno dao povjerenje i ukazao čast da budem da budem kandidat najveće i najjače stranke u Hrvatskoj i dat ću sve od sebe da to povjerenje i opravdam. Program koji smo mjesecima dorađivali kroz vijeća i razgovor s građanima je gotov, a nakon predstavljanja liste za vijeće isti ćemo početi komunicirati s građanima. Slogan pod kojim idemo u ove izbore glasi ‘Vrijeme je’. Vrijeme je za nove ljude, promjene te da Matulji napokon aktiviraju svoje gospodarske i turističke potencijale te da aktualnu vladajuću garnituru pošaljemo u zasluženu mirovinu. Ivana je svoje slobodno vrijeme posvetila radu s mladima u DVD-u Kras Šapjane, i mačkarama te općinskim odborima koje odrađuje izvrsno, dok Ivu ponekad znamo zvat Majka Tereza obzirom na njezin humantrani angažman u zajednici, ali i u mjesnom odboru Frančići na čijem je čelu. Revitalizacija radne zone Miklavija, briga za mlade obitelji i mlade, briga za starije te povlačenje sredstava iz EU fondova samo su neke od stvari na kojima ćemo inzistirati, istaknuo je Vedran Grgurić uz opasku da ‘nisu ni najpametniji niti najbolji, ali su spremni slušati i učiti od boljih – kao što su Bakar, Crikvenica, Novi Vinodolski’…

hdz matulji vedran grguric ivana bratovic iva letina dzaja kandidati (1)

– Moje političko djelovanje traje desetak godina i pamtim dvije dobre vijesti. Prva je kada je Majda postala saborska zastupnica, a drugo kada sam čuo da je kandidatkinja za županicu PGŽ-a, dodao je Grgurić.

Prigodnim riječima okupljenim članovima HDZ-a obratila se i Majda Burić koja je ukratko predstavila svoju kandidaturu, ali i neiskorištene potencijale Primorsko – goranske županije s naglaskom na poražavajuću statistiku raseljavanja stanovništva.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!