VIDEO: Veprinac poprište borbe dobra i zla

liburnicon_laips_trailer_veprinac_sm…još uvijek je u tijeku natječaj za najbolju SF & Fantasy sliku, više informacija možete saznati na ovom linku
Veprinac – Prirodna scenografija Veprinca, Kastva i Učke poslužila je kao idealna pozadina za fantastičnu epopeju koja će najaviti ovogodišnji ”Liburnicon”.
Naime, ekipa Kulturnog fronta, organizatora ovog liburnijskog SF & Fantasy festivala i članovi multimedijalne udruge Lapiš iz Opatije, ovog su vikenda snimali trailer koji će na internetskim bespućima biti dostupan od idućeg tjedna.
– Priča najavnog filma zapravo je epski fantasy spektakl, koji prati mladog heroja dok pokušava na vrijeme stići na Liburnicon i usput poraziti sile zla koje prijete svijetu, pri čemu mu pomažu iskusni ratnih i zanimljivi likovi koje sreće na svom putovanju, kazao je Ivan Cerovac iz udruge Kulturni Front.
Svoj obol snimanju filmića dalo je dvadesetak statista i glumaca iz Opatije i okolice, dok su tehničku podršku pružili članovi udruge Lapiš.
– Bavimo se tehničkim stvaralaštvom i približavanjem tehnoloških dostignuća iz domene filma, fotografije i ingormatike građanstvu, kazao je predsjednik udruge Gordan Grgurina.
Ovogodišnji ”Liburnicon” održat će se 20. i 21. kolovoza u prostoru opatijske osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov”, a petstotinjak posjetitelja može očekivati dobru zabavu, radionice, igraone, originalne liburnikonovske igre te predavanja na kojima će sudjelovati brojni domaći i strani znanstvenici uz vođenje Krešimira Miška.

Liburnija.net: Ekipica iz Kulturnog fronta i Lapiša @ Veprinac

Liburnija.net: Ekipica iz Kulturnog fronta i Lapiša @ Veprinac


Liburnija.net: Tehnička i glumačka ekipa na okupu @ Veprinac

Liburnija.net: Tehnička i glumačka ekipa na okupu @ Veprinac


Liburnija.net: Ana i Maja poziraju @ Veprinac

Liburnija.net: Ana i Maja poziraju @ Veprinac


Liburnija.net TV predstavlja – Snimanje trailera ‘Liburnicon’ @ Veprinac

Nikola Cvjetović
Foto i video: Liburnija.net

error: Content is protected !!