VIDEO: Veži i kreni @ Opatija

rival_kastav…započinje četvrta ”Mala liga” u trčanju pod motom ” Veži i kreni”…
…osnovnoškolci će pokazati tko je najbrži, a više o samoj utrci možete pogledati u video isječku, u nastavku teksta…

Opatija – Četvrtu godinu zaredom, Triatlon klub Rival iz Rijeke, organizira ”Malu ligu”, natjecanje u trčanju za osnovnoškolce, a ovogodišnji moto je ”Veži i kreni!”.
U ovom natjecanju sudjelovati će i opatijska osnovna škola uz osnovne škole iz Malinske, Viškova, Fužina i Rijeke. Liga se sastoji od pet kola, a natjecanje će se održati u već navedenim lokacijama po slijedećem rasporedu: 02.04.2011. – Opatija (startno–ciljna pozicija na plaži “Slatina”); 16.04.2011. – Viškovo (startno–ciljna pozicija ispred B.K. “Marčelji”); 07.05.2011. – Malinska (startno–ciljna pozicija ispred TZ-a); 21.05.2011. – Fužine (startno–ciljna pozicija na šetalištu jezera “Bajer”); 28.05.2011. – Rijeka (startno–ciljna pozicija na šetalištu “Molo longo”).
vezi-i-kreni
Tko će biti najbrži odlučivati će se na slijedeći način pa će prvi i drugi razredi trčati na dionici od 500 m, treći i četvrti razredi na dionici od 1000 m, peti i šesti razredi na dionici od 1500 m, a sedmi i osmi razredi na dionici od 2000 m. U svakom kolu proglasit će se najbolji u kategoriji dječaka i u kategoriji djevojčica, a na kraju svakoga kola zbrajaju se bodovi po svakoj kategoriji od svih natjecatelja po školama te će se na kraju zbrojiti svi bodovi i proglasiti će se najbrža škola u maloj ligi trčanja.
Osim dobre zabave i novih poznanstva, naglasak je i na poticanju kreativnosti kod osnovnoškolaca. Sudionici utrka dobiti će na dar vezice, ali i upute o kreativnim načinima vezivanja svojih tenisica. Učenici se mogu prijaviti kod profesora u školi, putem prijavnica na www.rival.hr, ali i na dan utrke u terminu prijava.
Partneri ”Male lige“ su Grad Opatija, Općina Viškovo, Turistička zajednica Malinska – Dubašnica, Općina Fužine, Grad Rijeka, Primorsko – goranska županija, Savez školskih športskih društava Primorsko – goranske županije, Savez školskih športskih društava Grada Rijeke.
RIVAL mala liga u trčanju

Vezane vijesti:
Mala liga u trčanju @ Matulji
3. Rival mala liga u trčanju @ Kastav
Serena Calderara / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!