VIDEO Vlatko Stefanovski poslao poruku svojoj publici i slušateljima

Opatijski koncert bit će poseban baš po tome što će Vlatko na pozornici “velike ljetne” biti potpuno sam te će publika moći uživati u jedinstvenom koncertu i intimnoj, akustičnoj izvedbi kakvu Vlatko još nije priuštio vjernim slušateljima s područja Rijeke i Opatije.

Opatija – Proslavljeni makedonski gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski, nakon senzacionalnog nastupa ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, šalje poruku svojoj publici i slušateljima s područja Liburnije i Primorja!

Naime, Vlatko će ovog utorka, 4. kolovoza, u predivnom ambijentu Ljetne pozornice održati akustični solo nastup kojim će ovdašnjoj publici predstaviti svoje recentno diskografsko ostvarenje. Publika, naravno, neće ostati uskraćena niti za ponajbolje pjesme i najvažnije trenutke iz njegove bogate četrdesetogodišnje glazbene karijere koja je počela s kultnim rock sastavom Leb i sol. Kao što je općepoznato, Stefanovski se tijekom karijere okušao u raznim glazbenim žanrovima i kao jedan od najcjenjenijih gitarističkih virtuoza surađivao s mnogim regionalnim i svjetskim zvijezdama. No, opatijski koncert bit će poseban baš po tome što će Vlatko na pozornici “velike ljetne” biti potpuno sam te će publika moći uživati u jedinstvenom koncertu i intimnoj, akustičnoj izvedbi kakvu Vlatko još nije priuštio vjernim slušateljima s područja Rijeke i Opatije.

Cijena ulaznica iznosi 130 kuna i mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb, Opatija), Dallas Music Shopu (Splitska 2a, Rijeka) ili u sustavu Eventima.

Broj ulaznica je ograničen u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama. Organizatori naglašavaju kako prostranost Ljetne pozornice omogućava da se poštuju sve trenutno propisane mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite, kao i eventualne buduće. U slučaju bilo kakvih novih mjera, javnost će pravovremeno biti izviještena.

error: Content is protected !!