VIDEO: Volosko će opet zarokati

lets_rock_volosko_2011-1…povodom održavanja koncerta pod nazivom Let’s rock , ove subote u klubu ”Qourum”, održat će se Warm Up Party, o čemu je riječ – provjerite u nastavku teksta…
…Let’s rock Volosko je kulturno-umjetnička manifestacija koja je nastala 2009. godine odlukom skupine mladih iz Opatije…

Volosko – Nakon prošlogodišnje zabrane, udruga ” Boem” dobila je zeleno svijetlo za održavanje još jednog po redu Let’s rock Volosko.
Volosko će zarokati 8. kolovoza s početkom u 20 sati, a rokati će slijedeći bendovi: Alarm, Qrba, Eksplozija, No Army, Tandemi prošlog sjećanja, CKD, Muhe bez glave, Cirkus, Sida i 4 Toasted Pancakes. Koncert će se održati na platou Vaterpolo.
Inače, Let’s rock Volosko je kulturno-umjetnička manifestacija koja je nastala 2009. godine odlukom skupine mladih iz Opatije i okolice koji su organizirali koncert u spomen pokojnom prijatelju. Na koncertu su svirali mladi bendovi iz Opatije i okolice te je obilježen ugodnom atmosferom i zabavom što je dokazano pozitivnim reakcijama publike i medija. Ohrabreni uspjehom koncerta osnivaju udrugu “Boem” sa sjedištem u Opatiji radi jednostavnije organizacije budućih manifestacija i aktivnosti. Iako je udruga u međuvremenu organizirala razne događaje, osnovni cilj joj je ostao organizacija koncerta u Voloskom koji se tradicionalno organizira 8. kolovoza.
Povodom održavanja koncerta pod nazivom Let’s rock , ove subote u klubu ”Qourum”, održat će se Warm Up Party , a nastupit će Wire, Gelipteri, Droid, Muhe bez glave i The Pontiacs. Ulaz je 9,99 kuna, 33. posjetitelj dobiva pivu, 66. majicu, a 88. majicu i pivu!
lets_rock_volosko_2011-2
32. RI ROCK 2010. – Muhe bez glave

Serena Calderara / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Let’s Rock Volosko ponovo na repertoaru
Reagiranje: Otkazan drugi ”Let’s rock Volosko”
Reagiranje: U nadi za bolje Volosko
Tjedni retrovizor
FOTO, VIDEO: Mirni prosvjed – ‘Hoćemo svirati, a ne profitirati’ @ Volosko

error: Content is protected !!