VIDEO: Za Pušenje spremni!!!

zabranjeno_pusenje_sm…Crko nam je Marshall, mislim na pojačalo…
…u nastavku teksta pogledajte kratki presjek karijere, kroz video spotove, koji smo pripremili za vas…

Lovran – Ovog vikenda, točnije u petak, 12. studenog s početkom u 22 sata, legendarna sarajevska grupa Zabranjeno pušenje biti će zadužena za velikiiiiiiiii dernek u lovranskom noćnom klubu Loop.
Uopće je suludo pisati bilo kakav info o ovom bendu, tako da u rubriku opća kultura može ući podatak da su jedni od osnivača pokreta New primitivs, da su jedni od idejnih začetnika Top liste Nadrealista, da su na Riječkom koncertu (sredinom ’80.) isprovocirali organe reda isprovocirali izjavom – Crko nam je Marshall, da je baš gitaru svirao svjetski poznati režiser – Emir Kusturica, da su objavili masu ploča počevši od ‘Das is Walter, zaključno s ‘Muzejom revolucije’, da imaju jednog od najboljih tekstopisaca na ovim prostorima, da su snimili Zenicu u zatvoru (poput Johnnya Casha – at Folsom prison), da imaju hrpu hitova, i naravno da je ‘Fikreta’ u lošoj formi na svakom tulumu na kojem je gitara u điru. Za dobru atmosferu prije i poslije koncerta zadužen je DJ. Voljen.
Ono što je bitno napisati je slijedeće. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, dok ćete na dan koncerta morat izdvojit 20 kuna više. Ulaznice se mogu kupiti u cafe baru Guc, night clubu Loop te u cafe baru Metropolis na Zametu. A, ako baš želite sjediti, separe možete rezervirati na ovaj broj telefona – 098 180 7511.
Kao podsjetnik na legendarni bend i poziv na koncert pripremili smo video galeriju s pjesmama Zabranjenog pušenja. Svaka ploča – jedna pjesma. Uživajte!!!
Zabranjeno Pušenje – Zenica Blues

Ibro Dirka – Zabranjeno Pušenje

Zabranjeno Pušenje – Balada o Pišonji i Žugi

Zabranjeno Pušenje – Guzonjin Sin

Srce, Ruke I Lopata – Zabranjeno Pušenje

Zabranjeno Pušenje – Možeš Imat Moje Tijelo

Zabranjeno Pušenje – Yugo 45

Zabranjeno Pušenje – Karabaja

Zabranjeno Pušenje – Nema više

Zabranjeno Pusenje – Modni Guru

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Saša Midžor Sučić

error: Content is protected !!