[VIDEO] Završni program natječaja OKiZA 2021. ‘Večer kreativaca’ ovog četvrtka u izravnom prijenosu

Glasajte lajkanjem videa vašeg favorita do 25. studenog 2021. u 18.30 sati, dajte svoj sud i tako sudjelujte u donošenju odluke tko je pobjednik OKiZA-e 2021.

Opatija – Večer kreativaca, završni program natječaja OKiZA 2021. (Opatijska kultura i zeleni aktivizam), koju organizira Udruga Žmergo iz Opatije zakazana je za četvrtak, 25. studenog. Naime, iz vlastite fotelje, program možete pratiti putem kvalitetnog live streaminga na mrežnoj stranici Žmerga i Facebook stranice.

– U četvrtak, 25. Studenog od 18 do 20 sati, odabrani kandidati predstavit će svoje kreativne projekte, a najzanimljiviji projekt s najvećim brojem glasova kojeg žiri, ali i online publika prepoznaju kao najkvalitetniji i najkorisniji za zajednicu, osvaja financijsku podršku u vrijednosti od 10.000,00 kuna kako bi se isti realizirao za javnost na području Opatije. Ove godine, Žmergov lokalni info-centar za mlade (ŽLICA) podržat će najzanimljiviji projekt mlade osobe u dobi od 18 do 30 godini s 5.000,00 kuna. Ako pobjednik natječaja bude mlada osoba, nagradni fond se uvećava za taj iznos te u konačnici iznosi 15.000,00 kn. Uz stručni četveročlani žiri, u odabiru pobjedničkog projekta sudjeluju i gledatelji koji će svaki projekt ocijeniti putem lajkanja video predstavljanja koji se nalazi na YouTube stranici Udruge Žmergo (playlista OKiZA 2021.), poručili su organizatori iz Žmerga.

Glasajte lajkanjem videa vašeg favorita do 25. studenog 2021. u 18.30 sati, dajte svoj sud i tako sudjelujte u donošenju odluke tko je pobjednik/ca OKiZA-e 2021., , poručuju organizatori. Program OKiZA je usmjeren na uključivanje građana u kulturne događaje, kreiranje sadržaja u kulturi i razvoj kreativne industrije, provodi se u sklopu projekata Žmergov ekološki centar i Žmergov lokalni info-centar za mlade te je sufinanciran od strane Grada Opatije i Turističke zajednice grada Opatije.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net