VIDEO: Željko Pervan ponovno u Opatiji

pervan…inteligentne i britke satire, komentari ili kultne sinkronizacije kojima je osvojio srca mnogih, danas su potvrda Pervanovog velikog talenta…
…u nastavku teksta, za dobro jutro, poslušajte dva priloga od legendarne Zločeste djece…

Opatija – Željko Pervan će sa svojom Božanstvenom komedijom, ponovno se predstaviti danas u 20 sati u Umjetničkom paviljonu “Juraj Šporer”. U Opatiji je već s istom predstavom nastupio 22. listopad 2010. u kongresnoj dvorani hotela Adriatic.
Podsjetimo se tko je Željko Pervan. U svojoj već 25 godina dugoj karijeri, od početaka sa “Zločestom djecom” na Radiju 101 pa do remek – djela kao što je “Večernja škola” i ostalih sjajnih pojavljivanja na nekoliko televizijskih kuća, Željko Pervan je postao sinonim za – izvrstan humor.
Inteligentne i britke satire, komentari ili kultne sinkronizacije kojima je osvojio srca mnogih, danas su potvrda Pervanovog velikog talenta i sposobnosti da nasmije do suza. Kao stand-up komičar, u žanru koji kod nas tek treba dočekati svoje heroje (u SAD glumci kao Robin Williams, Eddie Murphy ili Jerry Seinfeld upravo zbog svojih stand-up nastupa uživaju status vrhunskih atrakcija), predstavom “Božanstvena komedija” pruža i novi pogled na Pervana kao briljantnog stand-up komičara, najboljeg kojeg imamo. Brojni gradovi imali su priliku uživati u njegovoj predstavi a Opatija, točnije umjetnički paviljon “Juraj Šporer” , je postaja koju će Pervan učiniti mjestom u kojem se može dobro nasmijati, zabaviti i opustiti.
I Opatija će danas, ponovno, uživati u našem najvećem komičaru Željku Pervanu i njegovoj Božanstvenoj Komediji. Cijena ulaznice je 60 kn, a za umirovljenike i studente tu je i poseban popust, a za sve informacije obratite se Festivalu Opatija.
Zločesta djeca – Pismo iz Kanade

Zločesta djeca – Svaki uzdah tvoj

Serena Calderara/ Liburnija.net

error: Content is protected !!