[VIDEO/FOTO] 1000 biografija na 875 stranica – Sportski biografski leksikon Primorsko-goranske županije predstavljen u Opatiji

Što smo još zabilježili na promociji pogledajte u prilogu, a u drugom videu vam predstavljamo govor autora s promocije u kojem nam otkriva mnoštvo detalja o tome kako je knjiga nastajala.

Opatija – U opatijskom centru Gervais predstavljen je Sportski biografski leksikon Primorsko-goranske županije. Riječ je o knjizi autora Eduarda Hemara, koja obuhvaća razdoblje od 150 godina, a u njoj se nalaze istaknuti akteri koji su doprinijeli sportu na bilo koji način i to u bilo kojem sportu koji se prakticirao na ovom području. Mnoga sportska imena koja ne nalazimo u drugim sportskim knjigama, otrgnuta su od zaborava.

Knjiga sadrži 1000 biografija na 875 stranica pa možemo reći da je Primorsko-goranska županija ovim djelom dobila najveću sportsku knjigu u Hrvatskoj. Knjiga je rađena pet godina. Autor je imao grupu stručnih suradnika koji su mu pomogli pri prikupljanju fotografija i informacija, ali je onaj glavni posao napravio potpuno sam. Što smo još zabilježili na promociji pogledajte u prilogu, a u drugom videu vam predstavljamo govor autora s promocije u kojem nam otkriva mnoštvo detalja o tome kako je knjiga nastajala.

1000 Biografija Na 875 Stranica – Sportski Biografski Leksikon Primorsko-goranske županije Predstavljen U Opatiji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!