VIDEO/FOTO: Večer ispunjena hitovima – Tony Cetinski pred brojnim fanovima izveo svoje najveće hitove @ Opatija

Tijekom večeri, Cetinski je izveo presjek svoje bogate karijere, a publika je jednoglasno pjevala hitove poput ‘Zbog nje’, ‘Čovjek od leda’, ‘Mjesečev rog’, ‘Nek ti bude ljubav’, ‘Opet si pobijedila’ i mnoge druge. Djelić atmosfere pogledajte u priloženom video isječku, a veliku fotogaleriju na ovom linku

Opatija – Tony Cetinski nastupio je sinoć na velikoj sceni Ljetne pozornice, pred brojnim oduševljenim fanovima koji su jednog od najpoznatijih hrvatskih pjevača pratili iz hita u hit. Tijekom večeri, Cetinski je izveo presjek svoje bogate karijere, a publika je jednoglasno pjevala hitove poput ‘Zbog nje’, ‘Čovjek od leda’, ‘Mjesečev rog’, ‘Nek ti bude ljubav’, ‘Opet si pobijedila’ i mnoge druge.

Na pozornici, Tonyju su se pridružili i brojni gosti, a kao specijalni gost pojavio se Opatijac Elvis Stanić koji mu se pridružio na dvije pjesme. Toniju su se pridružili i mladi pjevači David Temelkov, Marko Kutlić i Jure Brkljača. Jure Brkljača otpjevao je ‘Tebe ne bih mijenjao’, Marko Kutlić je s Tonijem otpjevao duet ‘Lagala nas mala’, dok je s Davidom Temelkovom otpjevao ‘Stari morski vuk’. Od nenajavljenih gostiju, Toniju se na pozornici pridružio Mile Drmić iz showa Hrvatska traži zvijezdu i otpjevao ‘Nek te zagrli neko sretniji’ na sveopće oduševljenje publike.

Nakon dva i pol sata i jednoga bisa, koncert je završio s pjesmom Zbogom odlazim. Tony Cetinski još jednom je pokazao kako napraviti pravu atmosferu na koncertu te kako držati i dignuti publiku na noge.

Kako je izgledao ovaj nastup, provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Serena Calderara / PodUčkun.net
Foto, video: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!