Vijećnici odlučili: Godišnja nagrada posthumno Sandiju Šneleru te Gordani Begić i Udruzi umirovljenika i starijih osoba općine Matulji

Vijećnici odlučili: Godišnja nagrada posthumno Sandiju Šneleru te Gordani Begić i Udruzi umirovljenika i starijih osoba općine Matulji

Aleksandar Sandi Šneler (1964.-2020.)

Vijećnici su većinom glasova potvrdili odluku odbora …

Matulji – Aleksandar Sandi Šneler dugogodišnji društveni i sportski djelatnik posthumno je nagrađen godišnjom nagradom općine Matulji odlučili su to vijećnici na jučerašnjoj sjedini općinskog vijeća, koji su uz Sandija nagrade dodijelili Udruzi umirovljenika i starijih osoba Općine Matulji te prof. Gordani Begić.

Od sportskih početaka u NK Opatiji, do osnivanja NK Mune, koji su pod njegovom paskom promijenili ime u NK Matulji te rada s mlađim uzrastima samo su dio zasluga zbog kojih su vijećnici potvrdili odluku komisije da se Sandiju Šneleru dodjeli nagrada općine Matulji. Također, tu je i veliki doprinos u razvoju sportske infrastrukture u sportskom centru Crikvena draga te aktivno djelovanje u Folklornom društvu Žejanski zvončari, ali i vrijedan angažman u Mjesnom odboru Žejane.

Profesorica Gordana Begić cijeli radni staž provela je u matuljskoj osnovnoj školi gdje je odgojila niz generacija koji su postali odgovorni i osviješteni ljudi. Nakon osnivanja PD Lisina 1995. aktivno se uključila u rad s djecom koji njeguje do današnjih dana. 26 godina vodi planinarsku sekciju PD Lisina Matulji pri osnovnoj školi te aktivnosti aktivnog odgoja mališana kroz ljetovanja, zimovanja i planinarenja.

Udruga umirovljenika i starijih osoba općine Matulji već 12 godina provodi brojen aktivnosti za umirovljenike, a kruna aktivnosti je provođenje projekta ‘Aktivni umirovljenici – dugovječni stanovncii’ koji se od prošle godine provodi na području općine Matulji čime znatno povećavaju i poboljšavaju kvalitetu života svojih sugrađana.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net