Vikend festival istarskih tartufa u Buzetu

vikend_tartufa_buzet_2014 (2)

Posjetitelje oba dana očekuje bogata ugostiteljska ponuda, kutak za djecu, te kulturni program, a ulaz je besplatan, istaknuli su organizatori.

Buzet – Ovog vikenda, 08. i 09. studenog, održat će se već tradicionalan Vikend festival istarskih tartufa. Svojom bogatom ponudom i ove će godine biti idealno mjesto za provesti vikend.

Program manifestafije...

Program manifestafije…

Oba dana svi posjetitelji će moći pogledati izložbu, degustirati i kupiti tartufe, te tipične istarske proizvode (pršut, sir, maslinovo ulje, vino, med, džemovi, marmelade, prirodni sokovi, domaći keksi , domaća tjestenina, rakije itd.). Uz razgledavanje sajma posjetitelji će moći sudjelovati u Radionici izrade domaće tjestenine, te pripremiti jelo u Maloj školi kuhanja uz pomoć profesionalnih kuhara.

– Manifestaciju će u subotu u jutarnjim satima otvoriti mini-pustolovna utrka Lov na tartuf, koja se uspješno održava već nekoliko godina, te koja privlači veliki broj ljubitelja trekinga. U subotu će doći na svoje i ljubitelji pasa jer će se i ove godine održati Smotra i revija pasa s početkom u 14.00 sati u organizaciji Kinološke udruge Buzet. Zabavni program manifestacije Ples tartufara predviđen je u subotu u večernjim satima u Hotelu Fontana. Osim navedenog, sve posjetitelje oba dana očekuje bogata ugostiteljska ponuda, kutak za djecu, te kulturni program, a ulaz je besplatan, istaknuli su organizatori.

Organizator manifestacije je TZ Grada Buzeta, a suorganizatori su Grad Buzet, SRK Alba, Kinološka udurga Buzet i Komunalno poduzeće Park.

Buzet

Buzet

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!