Više od 1200 posjetitelja uživalo u svijetu SF-a i fantasyja @ Liburnicon

Preko 1200 posjetitelja imalo je priliku uživat u svijetu znanstvene fantastike i fantastike, a uz spomenuta predavanja veliku su pozornost privukle i zabavne igre. Veliku fotogaleriju pogledajte u nastavku teksta, a do tad provjerite kako je prošla prva večer Liburnicona.

Opatija – Subotnji program SF & Fantasy festivala donio je brojna atraktivna predavanja među kojima su se isticali talk show ”Znanost za budućnost” koji je vodio Krešimir Mišak i predavanje Amira Muzura o medicinskim objašnjenjima fenomena vještica i vukodlaka, kao i predavanje o arheologiji ranog kamenog doba koje je održao počasni gost ovogodišnjeg izdanja Steven Erikson.

Tijekom dva protekla dana preko 1200 posjetitelja imalo je priliku uživat u svijetu znanstvene fantastike i fantastike, a uz spomenuta predavanja veliku su pozornost privukle i zabavne igre. Tako su zaljubljenici u stolnu igru Settlers of Catan mogli iskusiti osjećaj igranja na velikoj ploči koju je oslikao Frane Babić, sudionici igre ‘Ubojstvo u opatiji’ mogli su zaroniti u svijet srednjovjekovne crkvene intrige, a oni koji su se osjećali posebno moćnima imali su priliku natjecati se za titulu Barbariana Libunricona.

Kako je sve to izgledalo, provjerite u foto-galeriji koju uskoro objavljujemo, dok čekate veliki izvještaj s Liburnicona koji donosimo sutra.

[nggallery id=366]

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!