Više od 200 kickboksača ove subote na Prvenstvu Hrvatske @ Opatija

Arhiva

Prvenstvo započinje već ujutro u 10 sati, a tijekom cijelog dana ulaz za gledatelje će biti slobodan.

Opatija – Kickboxing klub Opatija Fight Club u suradnji s Kickboxing savezom Primorsko-goranske županije ugostit će ove subote, 14. travnja, Prvenstvo Hrvatske u čak četiri različite discipline.

Očekuje se kako će nastupiti više od 200 boraca iz klubova sa svih strana Hrvatske, a borbe će se odvijati istovremeno na tri različita borilišta. Prvenstvo započinje već ujutro u 10 sati, a tijekom cijelog dana ulaz za gledatelje će biti slobodan.

– Opatija je sad gotovo pa već tradicionalni domaćin Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu. Drago nam je da je upravo naš grad prepoznat kao odličan domaćin, a vjerujem da će se i ovog puta brojni borci i treneri osjećati ugodno u Opatiji. U ime kluba zahvaljujem i Gradu Opatiji što je pružio potporu ovom značajnom sportskom natjecanju pokrivanjem troškova korištenja sportske dvorane, rekla je tajnica Opatija Fight Cluba, Samanta Križmanić.

Prvenstvo će se održati u sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji tijekom čitave subote, a borci koji osvoje titulu prvaka Hrvatske bit će najizgledniji kandidati za novi sastav hrvatske kickboxing reprezentacije. Juniore očekuje krajem ljeta Svjetsko prvenstvo u Jesolu u Italiji, dok je seniorima na rasporedu ove jeseni Europsko prvenstvu u Mariboru i Bratislavi.

Prvenstvo Hrvatske svečano će u 09:30 sati otvoriti predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza Tomislav Bilandžić, opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, predsjednik Sportskog saveza Grada Opatije Fernando Kirigin i kao domaćin predsjednik OFC-a Mladen Kranjčec.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!