Više od 350 mladih igrača bridža deset dana sudjelovat će na otvorenom svjetskom prvenstvu @ Opatija

Arhiva

Arhiva

Na turniru koji se u Milenij Grand hotelu 4. opatijska cvijeta održava od 20. do 29. kolovoza u organizaciji Svjetske bridž federacije, Hrvatskog bridž saveza i Bridge sportskog kluba ”Opatija” Hrvatska će nastupiti s 2 tima dok će je na paru predstavljati Andrea Stanković u paru s Filipom Jelićem.

Opatija – Svjetsko otvoreno prvenstvo mladih u bridžu, koje je započelo jučer u Opatiji okupilo je oko 350 igrača iz čitavog svijeta – od Australije, Kine, Japana, SAD-a do Južne Amerike i Europe.

Na turniru koji se u Milenij Grand hotelu 4. opatijska cvijeta održava od 20. do 29. kolovoza u organizaciji Svjetske bridž federacije, Hrvatskog bridž saveza i Bridge sportskog kluba ”Opatija” Hrvatska će nastupiti s 2 tima dok će je na paru predstavljati Andrea Stanković u paru s Filipom Jelićem. U juniorskoj konkurenciji nastupit će: A. Stanković, I. Brajković, S. Dobrijević, J. Đilović, A. Mijić i B. Cicvarić dok će u mlađoj kategoriji nastupiti: M. Gregurić, K. Štefanec, M. Tomašević, A. Domitrović, M. Ferenca i M. Halavanja.

Velik dio igrača boravit će u lovranskom hostelu Link, dok će ostatak biti smješten u ostalim objektima Milenij hotela, koji će tako imati ”osiguran” velik broj noćenja do kraja kolovoza. Koristi od natjecanja trebali bi imati i ostali turistički i ugostiteljski djelatnici, budući da su bridžisti – pa čak i mladi – na glasu kao dobri potrošači vanpansionskih usluga.

Ivan Mellor / PodUčkun.net