Više od stotinu mališana na tradicionalnom doručku s Djedom Mrazom u Amadria Park hotelima

Posebno iznenađenje za djecu bio je i koncert Szilágyi Harangegyüttes orchestra iz mađarskog Veszprema čiji članovi su odsjeli u hotelu i tijekom doručka s Djedom Mrazom nastupom oduševili sve mališane i njihove roditelje.

Mjesni odbor Centar 2, organizirao je za svoje najmlađe sumještane, najuzbudljivije blagdansko iskustvo, Doručak s Djedom Mrazom održanom u restoranu hotela Camelia. Nakon jednosatne zabave na kojoj je sudjelovao 21 mališan, preselili su se u hotel Continental, u kojem je omiljeni Djedica uručio svakom od njih poklon ponaosob. Ovim putem se zahvaljujemo Ranki Gismondi na savršenoj organizaciji bez koje bi ovo bilo nemoguće, Silviji Vignjević na predivnim čokoladnim snjegovićima iz “Choco svijeta” i trgovačkom centru Muller na strpljenju i usluzi, kazala je Stella Brguljan, predsjednica MO Centar 2.

Opatija – Omiljeni Djedica i ove je godine razveselio sve mališane na već tradicionalnom Doručku s Djedom Mrazom u organizaciji Amadria Park hotela. Kao i proteklih godina, zbog velikog interesa doručak je organiziran u dva termina, u 9 sati u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta te u 11 sati u hotelu Gardenija te su na njemu sudjelovali i gosti hotela, i gotovo 100 mališana iz Opatije i regije.

Posebno iznenađenje za djecu bio je i koncert Szilágyi Harangegyüttes orchestra iz mađarskog Veszprema čiji članovi su odsjeli u hotelu i tijekom doručka s Djedom Mrazom nastupom oduševili sve mališane i njihove roditelje. Izvrsno uvježbanim repertoarom koristeći posebna zvona izveli su dobro poznate božićne melodije iz cijeloga svijeta. Orkestar čine učenici istoimene škole, a osnovan je prije desetak godina te je za svoj neobičan glazbeni izričaj osvojio brojne nagrade i priznanja i nastupao u više europskih zemalja (Poljska, Švicarska, Italija…). Posebno su traženi u ovo predblagdansko vrijeme, a njihov nastup bio je i ugodno i lijepo iznenađenje i za Djeda Mraza koji je s posebnom pažnjom pratio izvedbu te ih pohvalio i zajedno sa svom djecom započeo druženje i razgovor uz najvažniji obrok u danu.

Predivni blagdanski stol bio je zaista impresivno dekoriran te su mališane na njemu dočekali slatki i šareni muffini, keksići, browniji, pizza, palačinke uz čašu mlijeka ili kakaa. Nakon što su Djedu Mrazu prenijeli sve svoje božićne želje mališani su zajedno s roditeljima sunčanu nedjelju iskoristili za druženje i igru na terasi Continentala.

Iz Amadria Park hotela poručuju da se ‘Čokoladna adventska čarolija’ sa svim posebnim ponudama i događanjima nastavlja sve do kraja prosinca. Posebno izdvajaju prigodne čokoladne menije, ali i happy hour svaki dan tijekom kojega se ostvaruje poseban popust od 20 % na domaće čokoladne praline i kolače u kavani Continental (pon-pet 15-17 h, sub–ned 14-16 h).

Kao uvod u božićne praznike slijedi i tradicionalni božićni koncert na terasi Milenija u nedjelju 23. prosinca u 12 sati na kojemu nastupa Katja Budimčić i Nameless Trio.

error: Content is protected !!