Vjenčanice, torte, cvijeće i frizure: Sve za najvažniji dan u životu mladenaca ima Sajam vjenčanja @ Opatija

ARHIVA

ARHIVA

U subotu, 19. studenoga, u 18 sati na Gala modnoj reviji uz modele će prošetati i brojne poznate osobe poput poduzetnice Ivane Delač Đolo, bivše televizijske voditeljice Belme Đombe, uspješne poslovne žene Danijele Gračan, manekenki Vedrane Linardić, Nikoline Miletić Minovski, Ivane Paris i Jelene Urukalo, aktualne Miss Hrvatske Angelice Zacchigna, pjevača Antonia Krištofića i Matea Pilata…

Opatija – Sajam vjenčanja vraća se u Opatiju i ovog će vikenda, 19. i 20. studenog, u dvorani Marino Cvetković – mladencima predstaviti najbolje ponude za najuzbudljiviji dan njihovih života. Radi se o manifestaciji koja ima tradiciju dugu devetnaest godina i osim Opatije organizira se i u Osijeku, Splitu i Zagrebu. Na ovogodišnjem događanju uz ponudu brojnih izlagača, posjetitelje očekuju i zanimljive radionice, degustacije i svakodnevne modne revije, a izlagači su i ove godine pripremili sajamske popuste. Novitet ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Opatija je gostovanje etabliranih dizajnera koji će se priključiti modnim revijama uz već poznate modne kuće i salone vjenčanica te prikazati svoju viziju vjenčane mode.

sajam_vjencanja_2016_opatija

Sajam vjenčanja ima i humanitarni karakter i već šestu godinu zaredom pomaže nacionalnom humanitarnom projektu ”Palčić gore!”. U studenome se obilježava i Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju, a ovaj hvalevrijedan projekt posebno će se istaknuti upravo na Sajmu vjenčanja. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, ali prije svega pomoći malenim palčićima.

U subotu, 19. studenoga, u 18 sati na Gala modnoj reviji uz modele će prošetati i brojne poznate osobe poput poduzetnice Ivane Delač Đolo, bivše televizijske voditeljice Belme Đombe, uspješne poslovne žene Danijele Gračan, glumice Ivone Kundert, spisateljice Ingrid Divković, pjevačice i voditeljice Maje Škufca, riječkih manekenki Vedrane Linardić, Nikoline Miletić Minovski, Ivane Paris i Jelene Urukalo, aktualne Miss Hrvatske Angelice Zacchigna, pjevača Antonia Krištofića i Matea Pilata te ostalih gostiju iznenađenja, koji će podržati humanitarni karakter Sajma vjenčanja te pridonijeti kampanji o podizanju svijesti vezanih uz probleme prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja.

Ulaz na sajam je slobodan, a otvorenje sajma za posjetitelje predviđeno je u subotu, 19. studenog u 10 sati, i manifestacija će potrajati do nedjelje navečer.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!