VK Opatija: Derbi kola – Opatijci dočekuju dubrovački Bellevue

Liburnija.net: Time out – trener Kancijanić sa svojim igračima…

Gledatelji koji se odluče provesti subotnje večer na bazenima Kantrida moći uživati u dvostrukom programu, prije nas igraju reprezentacija Hrvatske i Grčke, a odmah nakon završetka te utakmice započeti će i derbi 1.B HVL – VK Opatija protiv kolega iz VK Bellevue, kazao je Danijel Liber, direktor VK Opatija.

Volosko –Sraz glavnih pretendenata za prvo mjesto 1. B HVL, održati će se ove subote s početkom u 19:30 sati na velikom olimpijskom bazenu Kantrida. Vaterpolisti Opatije u derbiju prvenstva dočekuju prošlogodišnjeg prvaka i jednog od izravnih konkurenata za prvo mjesto, dubrovački Bellevue.

Obje ekipe imaju stopostotni učinak u dosadašnjim utakmicama, pa se očekuje tvrda i neizvjesna utakmica. Ekipa Bellevuea je sastavljena od nekolicine bivših igrača Juga te velikog broja juniora istog kluba koji u ovom trenutku nemaju mjesta u prvoj momčadi, te će biti vrlo zahtjevan suparnik izabranicima Danijela Kancijanića.

– Bellevue je jako dobra momčad i uz nas glavni favorit za osvajanje prvog mjesta. Utakmica nam je važna, uostalom kao i svaka druga, iako smatram da će naš međusobni sraz odrediti prvaka tek prvog djela prvenstva, dok će do kraja samog prvenstva biti neizvjesno. Dobro smo trenirali, u dobroj smo formi te iz utakmice u utakmicu prikazujemo sve bolju igru, kazao je Danijel Kancijanić, trener opatijskih vaterpolista.

Prošle godine Opatijci su izgubili prvenstvo upravo u utakmici protiv subotnjeg protivnika u pretposljednjem kolu, kada im je u Dubrovniku trebala pobjeda, međutim iako su vodili skoro tri četvrtine susreta na kraju je Bellevue sedamnaest sekundi prije kraja izvukao neriješen rezultat koji im je bio dovoljan za osvajanje naslova.

– Prema mom mišljenju Dubrovčani su favoriti, ipak su oni prošlogodišnji pobjednici 1. B Hrvatske vaterpolo lige. Nadamo se da ćemo uzeti sva tri boda, no nikako nesmijemo smetnuti s uma da imaju jaku ekipu – primjerice iskusnog ljevaka Vukčevića, braću Fatović i odličnog pucača Miloslavića, dodao je Kancijanić.

Vjerna publika

Napominjemo da će gledatelji koji se odluče provesti subotnje večer na bazenima Kantrida moći uživati u dvostrukom programu, prije nas igraju reprezentacija Hrvatske i Grčke, a odmah nakon završetka te utakmice započeti će i derbi 1.B HVL – VK Opatija protiv kolega iz VK Bellevue.

– Ovim putem pozivamo sve ljubitelje vaterpola da nam se pridruže na Kantridi, da dođu i bodre našu ekipu do pobjede. Kao i u proteklim domaćim susretima Vaterpolo klub Opatija nagradit će četvoricu sretnih gledatelja koji budu imali ulaznice sa prigodnim poklon paketima i bonovima, svoje besplatne ulaznice (koje služe kao kupon za nagradnu tombolu) za utakmicu možete preuzeti u Caffe baru “Vološćica”, Caffe baru “Flash”, Caffe baru “Amadeus”, Bistrou “Venezia”, Caffe baru “Surf”, Caffe baru ‘Monokini’, Caffe baru “Pul Barića”, Caffe baru “Mirage” – Rijeka, Caffe baru “Ledia” – Rijeka i Bistro – pizzeria 051 u Voloskom i Delfino Lovran, kazao nam je Danijel Liber, direktor VK Opatija.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net