VK Opatija: Derbi kola – Opatijci dočekuju dubrovački Bellevue – UTAKMICA JE ODGOĐENA

Liburnija.net: Krešimir Turina i Danijel Liber @ Bistro 051

Napominjemo da će gledatelji koji se odluče provesti subotnje večer na bazenima Kantrida moći uživati u dvostrukom programu, s obzirom da je od 19.30 na rasporedu utakmica Jadranske lige između Primorja EB i Mladosti a odmah nakon završetka te utakmice započeti će i derbi 1.B HVL. Kao i u proteklim domaćim susretima Vaterpolo klub Opatija nagradit će četvoricu sretnih gledatelja. Detalje provjerite u nastavku teksta.

Volosko – U vološćanskom bistrou 051 jučer je održana tiskovna konferencija na kojoj je najavljen sraz glavnih pretendenata za prvo mjesto 1. B HVL. Naime, u subotu s početkom u 20.45 sati na velikom olimpijskom bazenu Kantrida vaterpolisti Opatije u derbiju prvenstva dočekuju prošlogodišnjeg prvaka i jednog od izravnih konkurenata za prvo mjesto, dubrovački Bellevue.

Obje ekipe imaju stopostotni učinak u prva tri kola pa se očekuje tvrda i neizvjesna utakmica. Ekipa Bellevuea je sastavljena od nekolicine bivših igrača Juga te velikog broja juniora istog kluba koji u ovom trenutku nemaju mjesta u prvoj momčadi, te će biti vrlo zahtjevan suparnik izabranicima Danijela Kancijanića.

– Bellevue je jako dobra momčad i uz nas glavni favorit za osvajanje prvog mjesta. Utakmica nam je važna, uostalom kao i svaka druga, iako smatram da neće biti presudna jer je ostalo još puno utakmica koje moramo odigrati. Dobro smo trenirali, odradili smo dvije trening utakmice s nešto oslabljenom ekipom Primorja i dosta često igramo s Triestinom – drugo ligašem iz Trsta. No, u dobroj smo formi, te iz utakmice u utakmicu prikazujemo sve bolju igru, kazao je Krešimir Turina, vaterpolist Opatije.

Prošle godine Opatijci su izgubili prvenstvo upravo u utakmici protiv subotnjeg protivnika u pretposljednjem kolu, kada im je u Dubrovniku trebala pobjeda, međutim iako su vodili skoro tri četvrtine susreta na kraju je Bellevue sedam sekundi prije kraja izvukao neriješen rezultat koji im je bio dovoljan za osvajanje naslova.

– Iako ima još puno utakmica, ovu utakmicu želimo biti bolji, jer nas pobjeda u ovom slučaju dosta približava našem cilju, a to je prvo mjesto. Izuzetno smo zadovoljni odazivom publike, a dobar potez nam je prebacivanje na veliki bazen. Sada cijela priča izgleda puno ozbiljnije, kazao je direktor kluba, Danijel Liber.

Vjerna publika

Napominjemo da će gledatelji koji se odluče provesti subotnje večer na bazenima Kantrida moći uživati u dvostrukom programu, s obzirom da je od 19.30 na rasporedu utakmica Jadranske lige između Primorja EB i Mladosti a odmah nakon završetka te utakmice započeti će i derbi 1.B HVL. Kao i u proteklim domaćim susretima Vaterpolo klub Opatija nagradit će četvoricu sretnih gledatelja koji budu imali ulaznice sa prigodnim poklon paketima i bonovima, svoje besplatne ulaznice (koje služe kao kupon za nagradnu tombolu) za utakmicu možete preuzeti u Caffe baru “Vološćica”, Caffe baru “Flash”, Caffe baru “Amadeus”, Bistrou “Venezia”, Caffe baru “Surf”, Caffe baru “Pul Barića”, Caffe baru “Mirage” – Rijeka, Caffe baru “Ledia” – Rijeka i Bistro – pizzeria 051 u Voloskom i Delfino Lovran!

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!