VK Opatija: Minimalan poraz od ZPK @ Kvalifikacije juniora za PH

Arhiva LIburnija.net

Večeras, s početkom u 20 i 30 sati, seniori Opatije dočekuju kolege iz VK Mladost, u 6. kolu 1. B Hrvatske vaterpolo lige.

Zagreb / Opatija – Juniori Vaterpolo kluba Opatija ubilježili su minimalan poraz u prvoj utakmici kvalifikacija za prvenstvo Hrvatske. Bolji od njih bili su vaterpolisti ZPK koji su slavili rezultatom 10 : 9.

Krajnji rezultat je više nego povoljan, pogotovo kada se uzme u obzir da su opatijski vaterpolisti nakon nepunih dvanaest minuta igre gubili sa nevjerojatnih 8 : 2.U tom periodu Opatijcima ništa nije polazilo od ruke dok su njihovi domaćini golove postizali iz gotovo svih pozicija. Nakon što je trener Kancijanić zamijenio neke indisponirane pojedince, Opatijci su se trgnuli i do kraja utakmice zaigrali puno angažiranije i efikasnije, čime su poraz uspjeli svesti na prihvatljivi gol zaostatka.

Priliku da nadoknade razliku i plasiraju se u daljnji tijek takmičenja, Opatijci će imati već u nedjelju kada se igra uzvratni susret na bazenu Kantrida.

Dodajmo, da večeras, s početkom u 20 i 30 sati, seniori Opatije dočekuju kolege iz VK Mladost, u 6. kolu 1. B Hrvatske vaterpolo lige.

Zimsko plivalište “Mladost“
Gledatelja : 30
Suci : Bruno Šketelj i Hrvoje Curiš ( oba Zagreb )
Opunomoćenik HVS-a : Mario Pedišić

ZPK : Opatija 10 : 9
( 5 : 1, 3 : 2, 1 : 5, 1 : 1 )

ZPK : Vidak, Matić 4, Kruhek, Garić, Marković 1, Cavaliere, Lipkovac, Šušak 2, Boljanović 1, Ostojić, Bagur, Diljak 2, Samardžić
Trener : Ivan Rukavina

Opatija : Čudina, Margitić, V.Vrdoljak 1, Muškardin, T.Vrdoljak 2, Popović 2, Blažić 1, Žigulić, Letica 3, Rudan, Hraste, Frketić, Stilinović – Dimitrijević
Trener : Danijel Kancijanić

Danijel Liber / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net