VK Opatija: Novi bodovi sa gostovanja u Zagrebu @ 1.B HVL

vaterpolo_seniori_opt_zgb_2013

Do kraja utakmice izabranici jučer prvog trenera Željka Šimca su skinuli nogu sa gasa i dozvolili Zagrebašima da posljednjih osam minuta izgube sa minimalnih 3 : 2 za konačni rezultat utakmice 13 : 4.

Zagreb – Nova tri boda osvojili su opatijski vaterpolisti u utakmici 11.kola na gostovanju kod Zagreba sa kojima su ostali sami na čelu prvenstvene ljestvice. U utakmici koja se odigrala u najblaže rečeno neprimjerenom terminu za sportske priredbe, u 22 sata na plivalištu Mladosti pokraj Save, Opatijci su zabilježili novu uvjerljivu pobjedu.

Već tradicionalno čvrstom igrom u obrani i agresivnim presingom prisiljavali su svog domaćina na veliki broj pogrešaka i izgubljenih lopti nakon kojih su u pravilu sijevali brzi kontranapadi prvenstveno preko raspoloženih Mudražije, Peroša i Vedrana Deželjina.

Domaćini su poveli polovicom prve četvrtine preko Štrosara i to je bilo njihovo jedino vodstvo na utakmici. Nakon što su već u sljedećem napadu promašili priliku sa igračem više krenula je nezaustavljiva serija opatijskih golova koja je nakratko stala pri rezultatu 9 : 1 kada je Šteković nakon 18 minuta posta pogodio mrežu solidnog Čudine za 9 : 2.

Do kraja utakmice izabranici jučer prvog trenera Željka Šimca su skinuli nogu sa gasa i dozvolili Zagrebašima da posljednjih osam minuta izgube sa minimalnih 3 : 2 za konačni rezultat utakmice 13 : 4.

tablica_11_kolo

Bazen na Savi
Utakmica 11.kola 1.B HVL
Gledatelja : 20
Suci : Miroslav Vlašić i Matija Begić ( oba Zagreb )
Opunomoćenik HVS-a : Alen Pešušić ( Zagreb )

Zagreb : Opatija 4 : 13
( 1 : 3, 0 : 3, 1 : 4, 2 : 3 )

Igrač više :
Zagreb 1 / 8
Opatija 1 / 7

Zagreb : Živković, Restović, Ratković, Šteković 1, Ekart, Čurić 2, Lovrić, Štrosar 1, Bašić, Čelar – Čupić, Strukan, Stančić, Stipić, Vesel
Trener : Duško Baždar

Opatija : Čudina, Glavan, Žulić, Sušanj, Mudražija 2, Turina 1, Štokić, Radetić, Peroš 3, V.Deželjin 2, Pavlović 2, Martinčić 2, Strižić 1, S.Deželjin
Trener : Željko Šimac

Danijel Liber / Liburnija.net

error: Content is protected !!