VK Opatija: Ove subote svi na bazen @ Kantrida

Liburnija.net: Time out – trener kancijanić sa svojim igračima…

Besplatne ulaznice (koje služe kao kupon za nagradnu tombolu) za utakmicu možete preuzeti u Caffe baru “Vološćica”, Caffe baru “Flash”, Caffe baru “Amadeus”, Bistrou “Venezia”, Caffe baru “Surf”, Caffe baru “Pul Barića”, Caffe baru “Mirage” – Rijeka, Caffe baru “Ledia” – Rijeka i Bistro – pizzeria 051 u Voloskom i Delfino Lovran!

Kantrida – Ove subote, 26. siječnja s početkom u 20 sati, na bazenu Kantrida, seniorska ekipa Vaterpolo klub Opatija (2. kolo 1. B Hrvatske vaterpolo lige) dočekuje ekipu VK Zagreb.

Prvi sraz s ekipom Krune iz Osijeka prošao je u iznimnoj navijačkoj atmosferi, pa ovim putem koristim priliku da pozovemo što veći broj gledatelja da podrže našu ekipu, te sudjeluju u nagradnoj tomboli u poluvremenu utakmice, kazao je Danijel Liber, te dodao da je pred momčad postavljen cilj da već ove godine pokuša plasmanom izboriti povratak u prvu hrvatsku ligu.

– Očekujem maksimalnu angažiranost igrača, te da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Bitno je da pomalo rastemo i ispravljamo pogreške te da u završnici budemo u pravoj formi u borbi za prvo mjesto, kazao je trener Opatijaca Danijel Kancijanić na nedavno održanoj tiskovnoj konferenciji.

U svijetlu svega toga prvenstvene utakmice 1.B HVL će se ove godine odigravati na novom olimpijskom bazenu Kantrida uz već tradicionalan – besplatan ulaz. Vaterpolo klub “Opatija“ je u suradnji sa svojim dugogodišnjim vjernim sponzorima za sve navijače i gledatelje pripremio i dodatna iznenađenja. Tako će svaka ulaznica za prvenstvene susrete, koja će se besplatno moći preuzeti u opatijskim i riječkim ugostiteljskim objektima (Pizzeria 051, Flash, Amadeus, Venezia, Surf, Pul Barića, riječkim kafićima Mirage i Ledia, te u lovranskom Delfinu), biti ujedno i nagradna tombola sa mogućnošću dobitka vrijednih nagrada. Nagrade će se inače izvlačiti u poluvremenima utakmica.

Dođite na bazen, podržite naše vaterpoliste i osvojite vrijedne nagrade.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Saša Jeletić

error: Content is protected !!