VK Opatija: Povratak na pobjednički kolosijek @ 1.B HVL

O raznovrsnosti u igri izabranika Danijela Kancijanića svjedoči i podatak da se čak devet različitih igrača do kraja utakmice upisalo u strijelce a najefikasniji su bili braća Deželjin sa po tri postignuta gola.

Zagreb – Opatijski vaterpolisti brzo su prebolili poraz od Galeba u Makarskoj i u utakmici protiv Krune Osijek zabilježili uvjerljivu pobjedu. Susret se zbog nedostatka vlastitog bazena Osječana igrao u Zagrebu na bazenu u Utrinama, a Opatijci su već od prve minute dali do znanja svojim domaćinima u kojem će smjeru teći njihov međusobni ogled.

Već u prvih osam minuta Opatijci stižu do prednosti 4 : 2 golovima Strižića i Martinčića sa igračem više te Vedrana Deželjina i Peroša iz brzih kontranapada.Za domaće su strijelci bili Tomašek i Padovan.

U drugoj četvrtini, koja je bila najsiromašnija što se tiče golova, opatijski vaterpolisti dolaze do četiri gola prednosti još jednim pogotkom Peroša i realiziranim petercem Sanjina Deželjina.

U istom ritmu Opatijci nastavljaju i početkom trećeg dijela utakmice kada munjevitim kontrama Strižić i Sanjin Deželjin ubijaju i posljednji tračak nade domaćim vaterpolistima da bi utakmicu ipak mogli držati u neizvjesnosti do samog kraja.

O raznovrsnosti u igri izabranika Danijela Kancijanića svjedoči i podatak da se čak devet različitih igrača do kraja utakmice upisalo u strijelce a najefikasniji su bili braća Deželjin sa po tri postignuta gola.

Sljedeće kolo Opatijce ponovno vodi u Zagreb, ovoga puta na Savu gdje će snage odmjeriti sa Zagrebom.

Bazen u Utrinama
Utakmica 10. kola 1.B HVL

Kruna Osijek : Opatija 6 : 17
( 2 : 4, 0 : 2, 2 : 6, 2 : 5 )

Gledatelja : 10
Suci : Marko Matijević i Tomislav Milenković ( oba Zagreb )
Opunomoćenik HVS-a : Aleksandar Masnec ( Zagreb )

Igrač više :
Kruna Osijek 5 / 11
Opatija 4 / 6

Peterci :
Kruna Osijek 0 / 1
Opatija 2 / 2

Kruna Osijek : Lazić, Padovan 2, Stojanović, Škorić 3, Primorac, Rebuš, Rimac, Kolavić, Tomašek 1, Anđelić, Budak, Kutnjak, Štekić, Zovak
Trener : Dejan Stojanović

Opatija : Čudina, Glavan 1, Žulić 1, Sušanj, Mudražija 1, Turina, Štokić, Gržentič, Peroš 2, V.Deželjin 3, Pavlović 2, Martinčić 2, Strižić 2, S.Deželjin 3
Trener : Danijel Kancijanić

Danijel Liber / Liburnija.net

error: Content is protected !!