VK Opatija: Prvaci sa stilom @ 1.B HVL

vk_opatija_seniori_prvaci_1_b_hvl

Golijadu je na kraju zaključio kapetan Galeba Krnić nakon čega je započelo slavlje domaćih igrača i stručnog vodstva sa vjernim navijačima. Ovim prvim mjestom igrači i stručni stožer su obavili svoj dio posla a sada na red dolaze uprava kluba i gradske strukture u jednoj puno težoj i neizvjesnijoj utrci u kojoj će se grčevito tražiti sponzori za ponovni nastup nakon 2003. u 1. Hrvatskoj vaterpolskoj ligi.

Rijeka – Vaterpolisti Opatije trijumfalno su završili ovogodišnje prvenstvo 1.B HVL , svladavši u posljednjem kolu, pred svojim bučnim navijačima momčad Galeba iz Makarske rezultatom 14 : 8. Opatijci su tom pobjedom sakupili do sada rekordni broj bodova (51), ostavivši iza sebe drugoplasiranu ekipu Bellevuea za čak 14 bodova.

Jučerašnji gosti, vaterpolisti Galeba, bili su ujedno i jedini dužnici s obzirom na poraz u Makarskoj u prvom dijelu prvenstva, pa su i zbog te činjenice a usprkos slavljeničkoj atmosferi na tribinama, igrači trenera Kancijanića u utakmicu ušli izuzetno motivirani.

Prvi gol na utakmici djelo je Vedrana Deželjina na čiji pogodak isto tako efektno uzvraća Antunović. Do kraja prve četvrtine Opatijci zgodicima Strižića i Sanjina Deželjina dolaze do prve opipljivije prednosti koju u drugom dijelu još malo podižu pa na veliki odmor odlaze sa rezultatom od 5 : 2.

Treća četvrtina obilovala je golovima sa obje strane a nakon što su Strižić iz peterca i Martinčić u situaciji sa igračem više doveli svoju ekipu na + 5 utakmica je polako krenula u revijalne vode u kojima su se igrači obaju ekipa međusobno takmičili čiji će pogodak biti ljepši.Posebno atraktivni bili su onaj Luke Pavlovića nakon fantastične kombinacije sa igračem više i Turinina šrauba sa pozicije centra.

Golijadu je na kraju zaključio kapetan Galeba Krnić nakon čega je započelo slavlje domaćih igrača i stručnog vodstva sa vjernim navijačima.

vk_opatija_seniori_prvaci_1_b_hvl_tablica

Ovim prvim mjestom igrači i stručni stožer su obavili svoj dio posla a sada na red dolaze uprava kluba i gradske strukture u jednoj puno težoj i neizvjesnijoj utrci u kojoj će se grčevito tražiti sponzori za ponovni nastup nakon 2003. u 1. Hrvatskoj vaterpolskoj ligi.

Otvoreni bazen na Kantridi
Utakmica posljednjeg 18. kola 1.B HVL
Gledatelja : 350
Suci : Andrej Franulović i Duje Čipčić ( oba Rijeka )
Opunomoćenik HVS-a : Albert Brala

Opatija : Galeb 14 : 8
( 3 : 1, 2 : 1, 5 : 5, 4 : 1 )

Igrač više :
Opatija 3 / 6
Galeb 1 / 9

Peterci :
Opatija 1 / 1
Galeb 1 / 1

Opatija : Gržentič, Glavan 1, Juraga, Radetić 1, Mudražija 1, Turina 1, Štokić, Žulić, Peroš 1, V.Deželjin 2, Pavlović 2, Martinčić 1, Strižić 3, S.Deželjin 1
Trener : Danijel Kancijanić

Galeb : Matić, V.Lalić 2, Antunović 2, Vujčić, Krnić 3, Kuzmanić, Tomić, Pehar,T.Lalić 1
Trener : Matko Kostanić

Danijel Liber / Liburnija.net