VK PRIMORJE EB: Uz podršku tribina i adekvatan pristup do novih bodova

Temeljem takvih rezultata i susjednih pozicija na ljestvici može se pričati o svojevrsnom derbiju sredine tablice i za očekivati je atraktivnu i zanimljivu utakmicu.

Rijeka – Vaterpolisti Primorja EB u sklopu 4. kola A2 Regionalne lige na bazenima Kantrida u subotu od 20 sati dočekuju momčad Vojvodine iz Novog Sada.

Radi se o momčadi koja kao i Primorje ima učinak od jedne pobjede (VK Galeb MR) i dva poraza protiv istih protivnika kao i riječki vaterpolisti (Radnički i Budva). Temeljem takvih rezultata i susjednih pozicija na ljestvici može se pričati o svojevrsnom derbiju sredine tablice i za očekivati je atraktivnu i zanimljivu utakmicu.

Protivnika je pobliže predstavio pomoćnik trenera Hinića, Boban Voštić.

– Na pozitivnom valu  rezultata ostvarenog protiv Kopra očekujemo momčad Vojvodine. Radi se o momčadi koja je predvođena iskusnim Ranđićem i našim prošlosezonskim igračem Markom Radulovićem na lijevoj strani. Kroz ova 2, 3 kola što smo ih pratili upravo smo njih detektirali kao igrače koji ih nose te smo se pripremali za njihovu igru. Naši dečki stvarno jako dobro rade iako smo imali probleme s ozljedama, prvenstveno Blažića koji je preskočio prvi trening i Rakovca s povišenom temperaturom uz od prije nedostatak Peroša. Što se tiče rada na treningu mislim da smo definitivno spremni za ovu utakmicu. Pozivam i publiku da nas dođe bodriti jer vjerujem da uz pravi pristup i njihovu podršku možemo do novih bodova, kazao je Voštić.

Marko Blažić, bek Primorja, istaknuo je da se radi o momčadi koja je također vrlo kvalitetna.

— Mi smo vrlo dobro trenirali unatoč tim nekim ozljedama. Mislim da nas očekuje vrlo dobra i zanimljiva utakmica te mi sigurno dajemo sve od sebe. Potrebna nam je dobra igra kako bi podigli svoje samopouzdanje, ostvarili pozitivan rezultat i na taj način nastavili ići kroz prvenstvo, dodao je Blažić.

Matej Mrass

error: Content is protected !!