Vladimir Provoči povjerenik HSS-a @ Matulji

Podršku novom povjereniku, kao i planovima iznesenim na skupštini, koji su se bavili smjernicama za daljnji rad organizacije te pripremom za lokalne izbore, dali su i županijski čelnici HSS-a.

Matulji – Hrvatska seljačka stranka uključila se u predizbornu ”borbu” u Općini Matulji. Proteklog vikenda u vijećnici Općine Matulji održana je programska skupština matuljskog ogranka HSS-a na kojem se okupilo članstvo ove stranke čiji je rad u Matuljima posljednjih godina bio poprilično samozatajan i neprimjetan. To će se, kaže povjerenik stranačkog ogranka Vladimir Provči, uskoro promijeniti.

– I dosad smo imali stranku u Matuljima, ali posljednjih smo godina izgubili prepoznatljivost, pa je vrijeme da se kvalitetnije i ozbiljnije primimo rada na ovom području. Tema za rad je puno, a mi smo zainteresirani za pitanja opstanka poljoprivrede, ali i pitanja kvalitetnijeg života, kazao je Provči.

Podršku novom povjereniku, kao i planovima iznesenim na skupštini, koji su se bavili smjernicama za daljnji rad organizacije te pripremom za lokalne izbore, dali su i županijski čelnici HSS-a, tajnik županijske organizacije Goran Mufić te njen predsjednik Ivo Zrilić.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!