Vlastimir Grbac i Antonia Glogović kod gradonačelnika @ Opatija

grbac…poznati opatijski liječnik i medicinska sestra odnedavno su u mirovini…
…gradonačelnik Ivo Dujmić zahvalio im se na dugogodišnjem predanom radu…

Opatija – Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, u društvu svojih zamjenika Marine Gašparić i Ernija Gigante Deškovića primio je danas u svom uredu nedavno umirovljene zdravstvene djelatnike dr. Vlastimira Grpca i Antoniju Glogović.
Bila je to prigoda da im se zahvali na dugogodišnjem predanom radu u opatijskom Domu zdravlja, i velikoj brizi za pacijente koju su uvijek iskazivali. Govoreći o radu liječnika Grpca gradonačelnik je istaknuo da je riječ o skromnom čovjeku, koji je uvijek bio spreman u svojoj ordinaciji pružiti pomoć i uputiti koju lijepu riječ pacijentima. Isto to odnosilo se i na višu medicinsku sestru Glogović, te će kako je rekao, oboje nedostajati svojim pacijentima i građanima, od kojih je imao priliku čuti sve najbolje o njihovom radu.
U znak zahvalnosti dodijeljene su im slike akademskog slikara Claudija Franka. Zahvaljujući na ovom prijemu, Grbac je istaknuo da je uvijek nastojao, i kada je u pitanju bila bolest, pacijentima ukazati da u svakom danu pronađu nešto lijepo i dobro, te da žive što sretnije.
I sestra Antonia, koju njezine kolege na Hitnoj pomoći od milja zovu Darinka istakla je da je svoj posao uvijek obavljala sa srcem, a tome je pridonio i kolektiv u kojem je radila. A da ta nit nije prekinuta potvrđuje i to što su neki od njihovih kolega na čelu s voditeljem opatijske ispostave Doma zdravlja dr. Davorom Vukobratom bili prisutni i na ovom prijemu.

Liburnija.net:  Antonia Glogović i dr. Vlastimir Grbac @ Opatija

Liburnija.net: Antonia Glogović i dr. Vlastimir Grbac @ Opatija


Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!