VMO Ika poziva iznajmljivače na besplatni tečaj njemačkog jezika

Tečaj se organizira za iznajmljivače s područja Ike, Opriča i Dobreća s ciljem savladavanja osnova njemačkog jezika radi boljeg i kvalitetnijeg sporazumijevanja s turistima. Početak tečaja planiran je za ožujak, a svi polaznici će imati 10 predavanja.

Ika – Mjesni odbor Ika u suradnji s Gradom Opatija i Udrugom iznajmljivača privatnog smještaja Grada Opatije organiziraju tečaj učenja stranog jezika. Drugi je to ovogodišnji tečaj što iniciraju članovi MO Ika u svojim novim prostorijama na prostoru Dražine. Tečaj se organizira za iznajmljivače s područja Ike, Opriča i Dobreća s ciljem savladavanja osnova njemačkog jezika radi boljeg i kvalitetnijeg sporazumijevanja s turistima. Početak tečaja planiran je za ožujak, a svi polaznici će imati 10 predavanja.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti do 15. veljače na brojeve telefona 098/216-182 ili 091/537 34 33. Tečaj je besplatan za sve članove Udruge iznajmljivača privatnog smještaja, ukoliko polaznik nije član udruge, svojim učlanjenjem ostvaruje pravo besplatnog tečaja.

Potaknuti uspješnim rezultatom upravo završenim tečajem osnova rada na računalu, članovi Vijeća mjesnog odbora Ika nadaju se uspješnom odazivu mještana ovoj korisnoj edukaciji.

error: Content is protected !!