Vodič kroz događanja za vikend @ Liburnija

moto_susret…u Kastvu će, u sklopu 1. moto susreta ”In memoriam Marko Zoretić” od 20 do 2 sata svirati The River Sharks, Psihomodo pop i Night Rain u društvu atraktivnih plesačica…
Opatija, Kastav, Matulji, Mošćenička Draga – Ljeto još uvijek nije gotovo, ako je suditi prema hrpi događanja koju nam donosi posljednji vikend u kolovozu.
Subota
Večeras se završava 9. izdanje Liburnia Film Festivala i to regionalnim programom u kojem ćemo vidjeti filmove lokalnih autora, te proglašenjem pobjednika prema ocjenama publike i žirija. Projekcija filmova u ičićanskoj lučici počinje u 20 i 30 sati, a u 23 i 30 na rasporedu je proglašenje pobjednika, nakon čega kreće glazbeni program.
Još jedan tradicionalni projekt stigao je do svog kraja – treći Mošćenički pinel zaključit će se večeras zajedničkom izložbom sudionika međunarodne likovne kolonije u prizemlju područne škole u Mošćenicama. S početkom u 19 sati predstavit će radove koji su nastali tijekom sedam dana druženja u otvorenom ateljeu Mošćenica. U sklopu festivala židovske kulture ”Bejahad” u hotelu Adriatic od 20 i 30 sati prikazat će se film ”Vrijeme tišine” (život Jorge Semprun), a od 22 sata na rasporedu je kazališna predstava ”Drveni sanduk Tomasa Vulfa”.
U večernjim satima ispred matuljskog Hangara snage će odmjeriti konopaši, a u Kastvu će, u sklopu 1. moto susreta ”In memoriam Marko Zoretić” od 20 do 2 sata svirati The River Sharks, Psihomodo pop i Night Rain u društvu atraktivnih plesačica.
Udruga mladih ”Buksa” u Iki po četvrti put organizira zbivanje ”Rockom protiv Šajete” koje uključuje turnir u briškuli i trešeti te tradicionalni koncert domaćih rock snaga. Od 19 sati nastupaju grupe Š. T. B. K., Delta, Explozija, Krematorium i Tandemi prošlog sjećanja, a ulaz je besplatan.
Nedjelja
Pozivamo vas na zadnji after beach party ovoga ljeta u Cafe bar Black&White u Mošćeničkoj Dragi! Zabavljat će vas Je-Beni Trio od 17 do 22 sata.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!