Volonteri INA-e uredili prostor DND-a u Društvenom domu @ Lovran

ina_dnd_lovran_uredenje_2016 (3)

Inini volonteri zajedno s članovima Društva ”Naša djeca“ Opatija okupili su se u lovranskom Društvenom domu gdje su svi zajedno uredili prostoriju koju je DND Opatija prije nekog vremena koristilo za provedbu svoje aktivnosti Dječji forumi.

ina_dnd_lovran_uredenje_2016 (4)

Opatija – Povodom obilježavanja Europske godine volontiranja, INA je 2011. pokrenula projekt korporativnog volontiranja svojih zaposlenika. Klub danas broji 737 članova, a njih 19 jučer je posjetilo Društvo ”Naša djeca“ Opatija. Putem aplikacije na Ininoj Facebook stranici za podršku i prijavu volonterskih akcija, predložen je i projekt Društva ”Naša djeca“ Opatija koji je zahvaljujući sakupljenim ”lajkovima“ jučer i realiziran.

Inini volonteri zajedno s članovima Društva ”Naša djeca“ Opatija okupili su se u lovranskom Društvenom domu gdje su svi zajedno uredili prostoriju koju je DND Opatija prije nekog vremena koristilo za provedbu svoje aktivnosti Dječji forumi, a sada zbog nedostataka prostora služi kao skladište za razne rekvizite, dječje radove, stara računala i slično.

ina_dnd_lovran_uredenje_2016 (2)

Skorim seljenjem u nove prostore, DND-u Opatija potrebna je bila pomoć u čišćenju, sortiranju i farbanju stvari koje će se ponijeti u novi prostor, ali i baciti u kontejner rekvizite koji zbog svoje dotrajalosti ne služe više svojoj svrsi.

Nakon naporne radne akcije, Inini volonteri uputili su se u prostore Društva ”Naša djeca“ Opatija gdje su upoznati s programima dječje participacije te sudjelovali na kratkoj edukaciji o Konvenciji UN-a o pravima djeteta. Tajnica DND-a Opatija Sanja Škorić zahvalila se svima koji su sudjelovali u ovoj akciji, ali i onima koji su svojim facebook ”lajkovima“ omogućili realizaciju volonterske akcije. Veliko hvala upućeno je Gimnaziji Eugena Kumičića Opatija, Hotelijersko – turističkoj i Ugostiteljskoj školi u Opatiji te Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki koji su u svojim učionicama organizirali glasovanje za akciju Društva ”Naša djeca“ Opatija.

ina_dnd_lovran_uredenje_2016 (2)

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!