Vološćanska noć 2013. – Kukanja, pedoćijada, konopaški turnir i Koktelsi @ Volosko

Liburnija.net: Damir Dujmić i Patricija Radetić @ Volosko

Liburnija.net: Damir Dujmić i Patricija Radetić @ Volosko

Kako bi cijeloj večeri dali ‘morskog’ štiha biti će organizirana “Velika bogata Pidoćijada”, a buzaru od pidoća po promotivnim cijenama moći ćete kušati od 19 do 21 sat, napomenuli su organizatori.

Volosko – U organizaciji udruge “Zijat, sost, tancat i pit” i vijeća Mjesnog odbora Volosko ovog petka, 12. srpnja, s početkom u 17 sati održati će se prva ovogodišnja Vološćanska noć, a prema riječima Patricije Radetić i Damira Dujmića ovogodišnja Vološćanska noć biti će spoj zabave, plesa, glazbe i sporta.

– Cjelokupni program kreće u 17 sati, a za zagrijavanje publike zadužen je Dj Ildo. Sat vremena kasnije, na vaterpolo platou, starta Konopaški turnir na kojem se natječe šest udruga amatera, a program vodi Valerio Benčić-Vale. Nakon konopaša na red dolaze mališani DVD Opatija, u dobi od 5 do 12 godina koji će izvesti pokaznu vatrogasnu vježbu, nakon čega slijedi proglašenje najboljih ekipa u potezanju konopa te zakuska za sudionike turnira. Večernji dio programa otvoriti će plesačice Zumbe iz Opatije i Voloskog, koje će se prvo predstaviti publici na platou, a zatim i na malom mulu. Nakon zagrijavanja uz Zumbu slijedi zabava do jutra uz Koktelse, koji će uz stare hitove ujedno i promovirati novoobjavljeni album “Na najjače”. Za 23 sata, na plivalištu je zakazana Kukanja, što znači da se natjecatelji neće prtiti nego puzat po pršut, a prijaviti se možete tijekom večeri, kazala je Patricija Radetić.

Uz zabavno, sportsko rekreacijski dio pripremljena je i vela Pidoćijada.

– Kako bi cijeloj večeri dali ‘morskog’ štiha biti će organizirana “Velika bogata Pidoćijada”, a buzaru od pidoća po promotivnim cijenama moći ćete kušati od 19 do 21 sat. Uz buzaru biti će pripremljena i ostala bogata ugostiteljska ponuda hrane i pića. Ovim putem pozivamo svih na najjaču ribarsku feštu u našem kraju, uz povratak starih užanci, napomenuli su organizatori.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!