Vološćanska noć – Divlja vaterpolo liga i zabava uz Zastoj band i Maura Staraja obilježit će drugu ovogodišnju feštu

Divalja vaterpolo liga održat će se nakon višegodišnje pauze

Divalja vaterpolo liga održat će se nakon višegodišnje pauze

Veliko finale gledati ćemo pod reflektorima vaterpolo plivališta, i ovim putem pozivamo sve ljubitelje vaterpola da dođu bodriti i podržati igrače, rekao Denis Juraga u ime organizatora Divlje Lige.

Volosko – Drugu Vološćanska noć, koja je na rasporedu ovo petka, 22. srpnja, otvoriti će sportske aktivnosti. Naime, nakon pune četiri godine divlja vaterpolo liga ponovo će se igrati na plivalištu u Voloskom.

Patricija Radetić, Ira Somborac, Mauro Staraj, Denis Juraga, Sanjin Štanc.

Patricija Radetić, Ira Somborac, Mauro Staraj, Denis Juraga, Sanjin Štanc.

Početak je zakazan za 17 sati, a do sada je svoj dolazak potvrdilo šest ekipa. Prijave se primaju na kontakt broj 091/5811632, kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna, a uključuje piće i roštilj te bogate nagrade. Veliko finale gledati ćemo pod reflektorima vaterpolo plivališta, i ovim putem pozivamo sve ljubitelje vaterpola da dođu bodriti i podržati igrače, rekao Denis Juraga u ime organizatora Divlje Lige.

Prema najavi, vaterpoliste će bodriti i Zumba summer show dance koju predvodi Melita Doričić, u dva navrata, tj. u 19:30 i 20:30 sati, a poželjan je mornarski dress code.

Prije proglašenja samog pobjednika Divlje lige s plesnom koreografijom nastupit će plesna skupina Društva Naša djeca iz Matulja. U 21:30 sati kreće zabavni dio večeri uz Zastoj band dok sat vremena kasnije starta Mauro Staraj & La Banda. Tradicionalna kukanja kreće u ponoć kada će se natjecatelji željni akcije prtit po nauljenom palu po pršut, a prijaviti se možete tijekom cijele večeri. Sve posjetitelje očekuje bogata ponuda hrane i pića, lignji, srdela, inćuna te velika pedoćijada, istaknula je Patricija Radetić.

N. Cvjetović / PodUčkun.net