Volosko open: Ove subote prvi Europski turnir u briškuli i trešeti

Arhiva Liburnija.net

Arhiva Liburnija.net

Zadnji rok za prijavu igrača je ove subote (neposredno pred početak turnira) u 9 i 30 sati, izvlačenje parova zakazano je za 9:45 sati, dok turnir počinje točno u 10 sati i igra se do zadnjeg puta, a sve se događa u organizaciji prijatelja Voloskog.

Volosko – Posljednje pripreme za prvi veliki Europski turnir u biškuli i trešeti u punom su jeku. Međunarodni turnir u briškuli i trešeti ‘Volosko open’, održat će se 20. srpnja na terasi caffe bara Vološćica. Zadnji rok za prijavu igrača je ove subote (neposredno pred početak turnira) u 9 i 30 sati, izvlačenje parova zakazano je za 9:45 sati, dok turnir počinje točno u 10 sati i igra se do zadnjeg puta, a sve se događa u organizaciji prijatelja Voloskog.

Kako doznajemo od organizatora pripremljen je izuzeto bogat fond nagrada – od kojih se izdvajaju umjetnička djela Claudia Franka, večere u Plavom podrumu, Tramerki, Bistrou 051, pizzerii Moho, bistrou Venezia i Loža, krovni prozor kojeg donira Limarija Gival te ostale vrijedne nagrade.

– Specifičnost ovog turnira je izvlačenje nagradnih kupona, tj. pri uplati kotizacije dobije se listić, koji ulazi u ‘bubanj’ za bogate nagrade. Kotizacija iznosi 60 kuna po paru, a organizatori su se pobrinuli za bogatu trpezu (sve vrste mesa s gilla, frigane lignje, kolači). U ova gospodarski teška vremena htjeli bi se zahvaliti svim sponzorima koji su pomogli organizaciju turnira – Radnik Opatija, Claudio Frank, Pizzeria Moho, Plavi podrum, Bistro Venezia, Bistro 051, Ribarnica Volosko, Mjesni odbor Volosko, Privatna ordinacija dentale medicine Petra Kutleša, Beach bar Vološćica, Limarija Gival, Loža Kastav, Kon-tiki bar, Liburnija.net, izašli su nam u susret i olakšali organizaciju ovog turnira, poručili su iz organizacijskog odbora.

Osigurane su bogate nagrade na tomboli kao i sudionike te povoljnije cijene pića. Vidimo se u caffe baru Vološćica ove subote.

briskula_treseta_volosko_2013

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!