Vrijedna donacija DND-u Opatija

dnd_opatija_smOpatija – Društvo ”Naša Djeca” iz Opatije bogatiji su za jednu vrijednu donaciju. Naime, Nezavisna lista Nikice Pažina darivala je jučer opatijske klince. Materijal za Kolibriće i likovnu radionicu predali su: Đurđica Arlović, Vilma Krivokuća i Rajko Hlanuda na sveopće zadovoljstvo svih iz Društva.
– Zahvaljujem se u ime djece i roditelja DND-a Opatija, baš smo sretni s ovom donacijom, pokrit će nam materijalne potrebe za naredne dvije godine, rekla je Sanja Škorić iz DND-a Opatija.
Društvo “Naša Djeca” Opatija je među pet najaktivnijih društava u Hrvatskoj, a kroz radionice Društva “Naša Djeca” Opatija uključeno je dvjestotinjak djece. a održavaju se Baletni studio “Akvarel”, Studio za suvremeni ples “D’Ori”, Dramska radionica “Zvjezdice”, kreativno/likovna radionica “Grad”, Kolibrići, Savjetovalište ”Prijatelj” za djecu, mame i tate, Dječji forum te individualni rad u defektološkom , logopedskom i psihološkom savjetovanju.
– Drago nam je da možemo pomoći djeci u Opatiji s potrebnim materijalom za kreativno izražavanje. Obzirom da znam koliko djece okuplja DND, jasno nam je, da je veliki problem pokriti sve te silne troškove, dodala je Vilma Krivokuća.
dnd_opatija2
Nikola Cvjetović

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net