Vrijedna donacija Pomorskog fakulteta Klinici za dječju kirurgiju @ Rijeka

Sredstva za nabavu uređaja u iznosu od 15 tisuća kuna prikupljena su na tradicionalnoj 21. Riječkoj regati u mornarskom veslanju koju organizira Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci.

Rijeka – Danas se na Klinici za dječju kirurgiju održala svečana primopredaja laparoskopskog instrumentarija. Sredstva za nabavu uređaja u iznosu od 15 tisuća kuna prikupljena su na tradicionalnoj 21. Riječkoj regati u mornarskom veslanju koju organizira Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci. Pod motom POMORCI DOBROG SRCA, uz humanitarni, ostvaren je i drugi cilj – sportsko nadmetanje i dobar provod na moru.

Na veslačkoj regati, u natjecateljskom dijelu, sudjelovale su studentske ekipe Pomorskog fakulteta u Rijeci, ekipe učenika srednjih pomorskih škola i ekipe studenata pomorskih fakulteta. Regata ima i međunarodni karakter pa su se u utrkama ogledale i ekipe iz inozemstva. U okviru regate održavaju se i revijalne utrke u kojima već tradicionalno sudjeluje ekipa profesora Pomorskog fakulteta, ekipe drugih fakulteta Sveučilišta u Rijeci, djelatnici Rektorata Sveučilišta u Rijeci, djelatnici pomorskih tvrtki, ekipa Turističke zajednice Grada Rijeke, ekipa Saveza karnevalskih udruga Rijeke, kao i druge zainteresirane ekipe.

error: Content is protected !!