Vrijedni učenici Vukovara nagrađeni osmodnevnim krstarenjem !

Čak 26 odlikaša i sudionika brojnih školskih i županijskih natjecanja s izvanrednim rezultatima plove osam prekrasnih dana na prekrasnom brodu MB Seagull…

Opatija – Već osam uzastopnih godina, turistička agencija Katarina Line iz Opatije, zajedno sa svojim brodarima, nagrađuje najvrjednije učenike osnovnih škola grada Vukovara. Iako je ova godina izrazito nepovoljno djelovala na turistički sektor, pa tako i Katarina Line, iz agencije ističu kako im je izrazito stalo, te da kao kolektiv cijene žrtvu Grada Heroja te smatraju da kroz ovakav mali znak pažnje odaju počast svima u gradu koji su žrtvovali previše za slobodu Hrvatske. I u kriznoj godini poput ove, žele reći hvala kroz gestu ugošćavanja djece iz Vukovara na jednom od njihovih brodova.

Agencija Katarina Line, zajedno s flotom brodara s kojom rade već dugi niz godina, odlučila je da djeca, posebice ove godine, zaslužuju da im se priušti njihova ekskurzija, njihovo ljeto i njihovo uživanje u moru.

Čak 26 odlikaša i sudionika brojnih školskih i županijskih natjecanja s izvanrednim rezultatima plove osam prekrasnih dana rutom: SPLIT – ROGOZNICA – NP KRKA / ŠIBENIK – VODICE- NP KORNATI / SALI-ZADAR-ZLARIN-TROGIR-SPLIT. Svoje ljetovanje provode na prekrasnom brodu MB Seagull, zaustavljajući se u najljepšim uvalama i skrivenim plažama kako bi se okupali, isplivali, zabavili i osvježili.

Uz sudjelovanje Katarina Line zaposlenika, brodara, vodiča i voditelja putovanja, kroz proteklih 8 godina Katarini Line pridružili su se brojni partneri koji su prepoznali vrijednost i važnost ove humanitarne akcije.

– Ovim putem želimo se zahvaliti ovogodišnjim partnerima, jer bez njihove pomoći ova nagrada za učenike ne bi bila moguća, a to su: Čazmatrans, Zadar Tours, Lučka Uprava Split, Lučka Uprava Splitsko – Dalmatinske Županije, Lučka Uprava Zadar, Županijska Lučka Uprava Zadar, Lučka Uprava Šibensko-Kninske Županije, zatim Turističke zajednice gradova Split, Šibenik, Zadar, Trogir te nacionalni parkovi: Javna Ustanova Nacionalni Park Krka, Javna Ustanova Nacionalni Park Kornati. Zahvala ide i vodičima (Mia Deković Šibenik, Milan Bilić Trogir, Tanja Jukić Bračulj Zadar, Vjeran Mlačić Split) te ugostiteljima (restoran Antonijo Rogoznica, pizzeria Šimun Vodice, pizzeria Šime Zadar, konoba Aldura Zlarin, Heritage Hotel Tragos Trogir, restoran Bajamonti Split). Još jednom Veliko hvala i kapetanu Tomislavu te cjelokupnoj posadi broda Seagull. Ovaj humanitarni projekt nastavljamo i dalje, te se nadamo da će i dogodine odaziv sudionika i partnera biti velik, te da ćemo potaknuti i ostale gospodarstvenike na slične projekte. Svakako se nadamo da će nam 2021. godina svima biti sretnija, poručili su iz Katarina linea.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net