Warhammer, igraonica društvenih igara i Star Wars kviz ovog vikenda u Kulturnom frontu

Kreativni nered je projekt kojeg udruga Kulturni front provodi s ciljem pružanja cjelogodišnjeg sadržaja za mlade s područja Opatije, Rijeke i okolice.

Opatija – Tijekom ovog vikenda i početkom tjedna udruga Kulturni front organizirat će raznolike sadržaje koji će se odvijati u prostoru udruge na već poznatoj adresi Maršala Tita 42.

U subotu 2. studenog će se tako s početkom u 16 sati održati Warhammer 40k igraonica i radionica. Warhammer je stolna strateška igra koja se sastoji od sakupljanja, sastavljanja i bojanja futurističkih vojski u 28-milimetarskoj skali te rekreira fantastično ratovanje na stolnim modelima bojišta. Svi zainteresirani pozvani su da se pridruže i upoznaju ovaj hobi te uz savjete dugogodišnjih igrača isprobaju igru i okušaju se u maketarstvu, najavili su organizatori iz udruge Kulturni front.

Nedjeljno popodne 3. studenog s početkom u 17 sati obilježit će još jedna Igraonica modernih društvenih igara koja se već tradicionalno odvija svaki prvi vikend u mjesecu. Uz bogatu ponudu stolnih igara za sve ukuse i uzraste, organizatori će ovaj događaj dodatno začiniti turnirom u popularnoj igri Catan. Finale turnira će se tako održati na ručno izrađenoj gigantskoj verziji igre.

U utorak 5. studenog u 20:30 sati održat će se tematski kviz vezan za serijal Ratova zvijezda – Star Wars kviz. Ovisno o broju sudionika, igrat će se pojedinačno, u parovima ili grupama, a pobjednici će osvojiti vrijedne i originalne nagrade.

Podsjetimo, Kreativni nered je projekt kojeg udruga Kulturni front provodi s ciljem pružanja cjelogodišnjeg sadržaja za mlade s područja Opatije, Rijeke i okolice. Projekt je započeo na proljeće ove godine te uživa pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije.

error: Content is protected !!