Welcome na hrvatski način @ Liburnija

welcome_liburnija-1…kreće jedna od najzanimljivijih pustolovina kojom se promovira Hrvatska…
…dio ove pustolovine je i područje Liburnije…

Savudrija, Dubrovnik – Najveća pustolovina po Hrvatskoj započinje u utorak, 5. travnja, kada će sportski novinar, pustolov te suorganizator mnogobrojnih pustolovnih utrka Danijel Lacko krenuti na 2500 kilometara dug put od Savudrije do Dubrovnika te ispisati WELCOME na svojoj ruti.
Na svome putovanju posjetiti će i Park prirode Učku te Opatiju. Ruta kojom će se kretati je slijedeća: Plomin – Učka 15km hodanje/bicikl, Učka – Opatija 15km hodanje/bicikl, Opatija – Podkilavac 25km bicikl.
Danijelu su se na ovoj neobičnoj pustolovini pridružili Luka Tambača, Marko Rukavina i Čedo Josipović.
– Cijeli taj put i sve te doživljaje proći ću i proživjeti neposredno, kroz osobno iskustvo. Hodajući, vozeći bicikl, veslajući u kajaku, penjući se ili spuštajući po stijenama ili kanjonima, leteći padobranskim krilom te ostalim bezmotornim kretanjem ispisat ću po Hrvatskoj, od Savudrije do Dubrovnika, veliku riječ Welcome. – istaknuo je na svome blogu Daniel Lacko, autor projekta.
U suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i pod medijskim pokroviteljstvom 24sata Danielov cilj je promovirati hrvatski turizam na jedan posve drugačiji način. u kajaku, na planini, biciklirajući…
– Sve to sa željom da kroz ovu pustolovinu promoviramo Hrvatsku kao zemlju prekrasne prirode, bogate baštine i divnih ljudi…kao zemlju s najvećom dobrodošlicom na svijetu., napisao je Danijel Lacko na svome blogu.
Bravo!

Liburnija.net: Welcome na hrvatski način...

Liburnija.net: Welcome na hrvatski način...


Serena Calderara / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!