Windsurf regata ‘Volosko Open 2016.’ i natjecanje u veslanju na dasci ovog vikenda u Voloskom

Arhiva

Arhiva

Po prvi put u sklopu spomenutog natjecanja biti će i organizirano natjecanje u sve popularnijem SUP-u (Stand Up paddling – veslanje na dasci). Ovim putem pozivamo sve vlasnike SUP-ova da se prijave na natjecanje, a one koji bi probali veslati na dasci da dođu pa ovisno o raspoloživosti organizator će im osigurati SUP, javio je Fernando Kirigin ispred organizatora natjecanja.

Volosko – Ovog vikenda, 24. i 25. rujna, na regatnim poljima ispred Voloskog održat će se regata u jedrenju na dasci – windsurf kategorija slalom pod nazivom ‘Volosko Open 2016.’ Natjecanje će se održati u organizaciji kluba Društvo sportova na moru “Volosko” – Sekcije jedrenja na dasci. Očekuje se nastup 40 natjecatelja iz zemlje i inozemstva, a na regati će nastupiti aktualni viceprvak svijeta u jedrenju na dasci kategorija Slalom Enrico Marotti kao i aktualna državna prvakinja u kategoriji žena Vedrana Brnčić. Predviđeno je da će se jedriti po ranojutarnjoj tramontani te je prvi start predviđen u subotu, 24. rujna, u 6:15 sati dok je završetak regate i podjela nagrada predviđena u nedjelju 25. rujna u 10:30 sati.

– Po prvi put u sklopu spomenutog natjecanja biti će i organizirano natjecanje u sve popularnijem SUP-u (Stand Up paddling – veslanje na dasci). Start natjecanja čije će polje biti postavljeno od uvale Črnikovica do uvale Lipovica zakazano je za subotu, 24. rujna u 12. sati. Natjecanje će se održavati u više kategorija, od onih natjecateljskih pa do amaterskih, dok su za najbolje učesnike osigurane nagrade. Ovim putem pozivamo sve vlasnike SUP-ova da se prijave na natjecanje, a one koji bi probali veslati na dasci da dođu pa ovisno o raspoloživosti organizator će im osigurati SUP, javio je Fernando Kirigin ispred organizatora.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!