Womanary lifestyle & gala – Vikend u znaku žena @ Opatija

womanary_lifestyle_gala_vikend_opatija_2016-2

Od 7. do 9. listopada sve prijavljene žene očekuju predavanja i radionice, ali organizatori nisu zanemarili i lifestyle segment koji je otvoren za javnost te se svi mogu pridružiti Stilueta Style Corneru kao i Gala večeri.

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Womanary tiskovna, Hotel Roy

Opatija – Ovog će vikenda grupacija Milenij hoteli ugostiti trodnevni seminar za žene Womanary koji su prepoznale žene diljem Hrvatske, ali i šire koje su spremne spojiti ugodno s korisnim kako bi se zadovoljne i sretne vratile svim privatnim i poslovnim obavezama.

Od 7. do 9. listopada sve prijavljene žene očekuju predavanja i radionice, ali organizatori nisu zanemarili i lifestyle segment koji je otvoren za javnost te se svi mogu pridružiti Stilueta Style Corneru kao i Gala večeri za koju su obavezne prijave putem maila info@womanary.hr.

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Womanary tiskovna, Hotel Roy

U subotu, 8. listopada, od 16:30 do 20 sati, u kongresnoj dvorani Grand hotela 4 opatijska cvijeta, predviđen je Stilueta Style Corner, u koje će žene dobiti savjete iz područja ljepote, mode, njege lica i tijela, upoznat će se s najnovijim modnim i beauty trendovima. Brojni izlagači iz cijele Hrvatske, demonstracija učinkovitosti Jeunesse beauty branda, druženje u casual stilu dovoljan su razlog da ne propustite ovo zanimljivo događanje.

Ostatak dana, s početkom u 20:30 sati rezerviran je za Gala večeru u elegantnoj dvorani hotela Royal, a rezervacije je moguće izvršiti do petka, 07. listopada. Večera uključuje četiri slijeda jela, degustaciju Tonković vina, bogatu tombolu, najnovije modne trendove koje će predstaviti Ksenija Vrbanić XD Design, Sally atelier, Hero4Heroes i Andy’s. Elegancija, glamur, plesni spektakl i brojna iznenađenja dobri su razlozi da ovu subotu rezervirate za Womanary gala večeru.

Sve o trodnevnom seminaru za žene Womanary koji se odvija pod pokroviteljstvom Milenij hotela, Grada Opatije i TZ Grada Opatije možete pronaći na službenoj internetskoj stranici www.womanary.hr.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi