Yoga s Angelikom Gärber @ Opatija

kali_ray_angelika_gaerber_yoga

Angelika Gärber je diplomirani fizioterapeut i certificirana učiteljica TriYoge iz Austrije te autorica mnogobrojnih knjiga o yogi, a njezin je cilj TriYogu učiniti popularnom i to staro znanje podijeliti s ljudima iste naklonosti.

Opatija – Angelika Gärber, vodeći europski TriYoga terapeut, održati će radionicu na temu TriYoga za holistički pristup zdravlju, u subotu, 9. studenog 2013. godine u hotelu “Admiral”.

yoga_plakat

– Tijekom jednodnevne radionice, uz stručna objašnjenja radit će se vježbe koje su vrlo pogodne za kralježnicu, za dobivanje energije zdjelice i nogu, za vitalnost, stabilnost i fleksibilnost područja ramena i srca. Bit će također riječi o meridijanima i primjeni u TriYogi, i o svemu onome što će vam pomoći da se bolje osjećate u svakodnevnom životu. Angelika Gärber je diplomirani fizioterapeut i certificirana učiteljica TriYoge iz Austrije te autorica mnogobrojnih knjiga o yogi, a njezin je cilj TriYogu učiniti popularnom i to staro znanje podijeliti s ljudima iste naklonosti, najavila je instruktorica TriYoge Renata Reiner, koja će na radionici prevoditi sa njemačkog, a treninge TriYoge vodi tijekom cijele godine u Opatiji i Rijeci.

Seminar će se održati od 10.00 do 17.00 sati s pauzom za ručak, a prijave se primaju na mail renata.reiner@gmail.com ili na broj telefona 095-573-5391.

– TriYoga Flow razvila je Kali Ray, a akcent je na laganim, valovitim, harmoničnim pokretima kralježnice te vježbajući TriYogu stalno vršimo laganu masažu kralježnice. To je klasičan Hatha Joga stil koji je zadržao sve elemente tradicionalne joge, ali je prilagođen potrebama današnjeg čovjeka te sjedilačkom načinu života. Vježbajući tijelo postaje lakše i gipkije, a tijekom vježbanja stvara se neprekidni “flow” ili fluidnost, koji naše tijelo čini elastičnim te dovodi do smirivanja misli i duboke koncentracije, pa se ova vrsta joge naziva i meditacija u pokretu, objasnila je Renata Reiner te pozvala sve zainteresirane da se priključe radionici.

K. Tubić / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net