Za našeg Jasmina

mazoretkinje_sm2Opatija – U organizaciji Udruge mažoretkinja Grada Opatije, 3. lipnja od 9 do 12 sati održati će se humanitarna akcija za malog Jasmina ispred opatijske tržnice.
Ako se želite uključiti svojim dobrovoljnim prilogom, zauzvrat dobivate razglednicu s motivima grada i slikom mažoretkinja.
– Već drugu godinu zaredom pomažemo ovom bolesnom dječaku i ovim putem se zahvaljujemo svima koji su do sada pomogli svojim dobrovoljnim prilogom. Nadamo se da će nam građani Opatije i ovoga puta pomoći Opatijkama u njihovom humanitarnom radu, jer pomažući malom Jasminu one zaista potvrđuju da je Opatija – Grad prijatelj djece, istaknula je Lorena Kalčić
A da opatijske mažoretkinje ne miruju moći ćemo se uvjeriti i slijedećeg dana kada će se održati njihov završni koncert. Osim opatijskih mažoretkinja, uživati ćemo i u njihovim gostima iz Istre i Viškova. S početkom u 18 i 30 sati započeti će defile timova i puhačkog orkestra Lovran od opatijske fontane do terase hotela Imperial, gdje će se ujedno predstaviti svi mažori timovi.
Serena Calderara

error: Content is protected !!